Publications dans lesquelles il/elle collabore avec MARINA RAMOS SANTONJA (19)

2018

  1. Recent trends in microencapsulation for smart and active innovative textile products

    Current Organic Chemistry, Vol. 22, Núm. 12, pp. 1237-1248

  2. Uso de metodologías activas/participativas basadas en la revisión por pares para la formación de competencias evaluadoras entre alumnos mentores en la asignatura OBL II

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2017-18 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 983-998

2017

  1. Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1988-1992

  2. Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica

    XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes

  3. Elaboración de materiales didácticos relacionados con herramientas audiovisuales para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de fin de grado, master y doctorado en Química Analítica

    Investigación en docencia universitaria: diseñando el futuro a partir de la innovación educativa (Ediciones Octaedro), pp. 914-926

  4. State of the art of antimicrobial edible coatings for food packaging applications

    Coatings, Vol. 7, Núm. 4

2013

  1. Active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food

    Chemistry and Physics of Complex Materials: Concepts and Applications (Apple Academic Press), pp. 1-22

  2. Active packaging for fresh food based on the release of carvacrol and thymol

    Chemistry and Chemical Technology, Vol. 7, Núm. 3, pp. 295-303

  3. Carvacrol and thymol for fresh food packaging

    Journal of Bioequivalence and Bioavailability, Vol. 5, Núm. 4, pp. 154-160

2012

  1. Characterization of PLA, PCL and sodium caseinate active bio-films for food packaging applications

    Food Packaging: Procedures, Management and Trends (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 63-78

  2. Linoleic acid content and antioxidant properties of different tree nuts: A review

    Linoleic Acids: Sources, Biochemical Properties and Health Effects (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 27-48