Publications (208) ALFONSO JIMENEZ MIGALLON publications

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2024

  1. Active films based on bio-polyethylene and natural extracts rich in tocopherols for food packaging applications

    Frontiers in Materials, Vol. 11

  2. Antioxidant water-resistant fish gelatin nanofibers: A comparative analysis of fructose and citric acid crosslinking and investigation of chlorogenic acid release kinetics

    Food Hydrocolloids, Vol. 150

  3. Desarrollo de nuevos productos a partir de cascarilla de cacao para la revalorización de un residuo de gran impacto en la Comunidad Valenciana

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 175-176

  4. Development of New Products from Cocoa Huskerry Husk for the revaluation of a Highly Impative Waste in the Valencian Community

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 177-179

  5. Enhanced properties of methyl hydroxyethyl cellulose films with arabinoxylans-rich extract from brewer's spent grain

    Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol. 8

  6. Gastronomic plan for the valorization of agri-food waste from the date industry

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 31-32

  7. Invasive Seaweed Rugulopteryx okamurae: A Potential Source of Bioactive Compounds with Antioxidant Activity

    Antioxidants, Vol. 13, Núm. 11

  8. Optimization of the Microwave-Assisted Extraction Conditions for Phenolic Compounds from Date Seeds

    Foods, Vol. 13, Núm. 23

  9. Plan gastronómico para la valorización de residuos agroalimentarios derivados de la industria del dátil

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 29-30

  10. Release and Disintegration Properties of Poly(lactic Acid) Films with Allyl Isothiocyanate-β-Cyclodextrin Inclusion Complexes for Active Food Packaging

    Molecules, Vol. 29, Núm. 24