ALFONSO
JIMENEZ MIGALLON
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con ALFONSO JIMENEZ MIGALLON (40)
2023
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Effect of Almond Skin Waste and Glycidyl Methacrylate on Mechanical and Color Properties of Poly(ε-caprolactone)/Poly(lactic acid) Blends
Polymers, Vol. 15, Núm. 4
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Microwave-assisted extraction of cellulose nanocrystals from almond (Prunus amygdalus) shell waste
Frontiers in Nutrition, Vol. 9
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Oxidative Stability of Avocado Snacks Formulated with Olive Extract as an Active Ingredient for Novel Food Production
Foods, Vol. 12, Núm. 12
2022
2021
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Aplicación de metodologías innovadoras para la introducción de las técnicas de análisis instrumental a alumnos de Ingeniería Química
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 3353-3370
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Multilayer films based on poly(Lactic acid)/gelatin supplemented with cellulose nanocrystals and antioxidant extract from almond shell by-product and its application on hass avocado preservation
Polymers, Vol. 13, Núm. 21
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Una masterclass como metodología dinamizadora de las clases semipresenciales
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 3571-3588
2020
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Controlled release of thymol from poly(Lactic acid)-based silver nanocomposite films with antibacterial and antioxidant activity
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 5
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Controlled release, disintegration, antioxidant, and antimicrobial properties of poly (lactic acid)/thymol/nanoclay composites
Polymers, Vol. 12, Núm. 9
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Gelatin-based antimicrobial films incorporating pomegranate (Punica granatum L.) seed juice by-product
Molecules, Vol. 25, Núm. 1
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Physicochemical and functional properties of active fish gelatin-based edible films added with aloe vera gel
Foods, Vol. 9, Núm. 9
2019
2018
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Analysis of the approach to companies of students of food technology. From theory to practice
EDULEARN18 Proceedings: 10th International Conference on Education and New Learning Technology (July 2nd-4th, 2018, Palma, Spain)
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Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat content
Trends in Food Science and Technology, Vol. 77, pp. 120-130
2017
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Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1988-1992
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Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes
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Elaboración de materiales didácticos relacionados con herramientas audiovisuales para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de fin de grado, master y doctorado en Química Analítica
Investigación en docencia universitaria: diseñando el futuro a partir de la innovación educativa (Octaedro), pp. 914-926
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State of the art of antimicrobial edible coatings for food packaging applications
Coatings, Vol. 7, Núm. 4
2016
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Active edible films: Current state and future trends
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 133, Núm. 2
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Nuevas estrategias de aprendizaje para trabajos fin de grado en Ciencia de los Alimentos
XIV Jornadas de Redes de Investigación en Docencia Universitaria: investigación, innovación y enseñanza universitaria: enfoques pluridisciplinares