ANA
BELTRAN SANAHUJA
PROFESOR/A TITULAR DE UNIVERSIDAD
MARIA DEL CARMEN
GARRIGOS SELVA
PROFESOR/A TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con MARIA DEL CARMEN GARRIGOS SELVA (36)
2021
2020
-
Controlled release of thymol from poly(Lactic acid)-based silver nanocomposite films with antibacterial and antioxidant activity
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 5
-
Controlled release, disintegration, antioxidant, and antimicrobial properties of poly (lactic acid)/thymol/nanoclay composites
Polymers, Vol. 12, Núm. 9
-
Novel antioxidant packaging films based on poly(ε-caprolactone) and almond skin extract: Development and effect on the oxidative stability of fried almonds
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 7, pp. 1-18
2018
-
Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat content
Trends in Food Science and Technology, Vol. 77, pp. 120-130
-
Recent trends in microencapsulation for smart and active innovative textile products
Current Organic Chemistry, Vol. 22, Núm. 12, pp. 1237-1248
-
Uso de metodologías activas/participativas basadas en la revisión por pares para la formación de competencias evaluadoras entre alumnos mentores en la asignatura OBL II
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2017-18 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 983-998
2017
-
Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1988-1992
-
Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes
-
Elaboración de materiales didácticos relacionados con herramientas audiovisuales para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de fin de grado, master y doctorado en Química Analítica
Investigación en docencia universitaria: diseñando el futuro a partir de la innovación educativa (Octaedro), pp. 914-926
-
State of the art of antimicrobial edible coatings for food packaging applications
Coatings, Vol. 7, Núm. 4
2016
-
Characterization and enzymatic degradation study of poly(ε-caprolactone)-based biocomposites from almond agricultural by-products
Polymer Degradation and Stability, Vol. 132, pp. 181-190
-
Gelatin-based films and coatings for food packaging applications
Coatings, Vol. 6, Núm. 4
2015
-
Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Almond Skin Byproducts (Prunus amygdalus): A Multivariate Analysis Approach
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 22, pp. 5395-5402
-
Monitoring the oxidative stability and volatiles in blanched, roasted and fried almonds under normal and accelerated storage conditions by DSC, thermogravimetric analysis and ATR-FTIR
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 117, Núm. 8, pp. 1199-1213
-
Potential use of nut agricultural by-products in polymer materials: A review
Agricultural Wastes: Characteristics, Types and Management (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 87-106
2014
-
Characterization and degradation characteristics of poly(ε-caprolactone)-based composites reinforced with almond skin residues
Polymer Degradation and Stability, Vol. 108, pp. 269-279
-
Characterization of poly(ε-caprolactone)-based nanocomposites containing hydroxytyrosol for active food packaging
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 10, pp. 2244-2252
-
Release and antioxidant activity of carvacrol and thymol from polypropylene active packaging films
LWT - Food Science and Technology, Vol. 58, Núm. 2, pp. 470-477
2013
-
Active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food
Chemistry and Physics of Complex Materials: Concepts and Applications (Apple Academic Press), pp. 1-22