MARIA DEL CARMEN
GARRIGOS SELVA
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
ARANTZAZU
VALDES GARCIA
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
Publikationen, an denen er mitarbeitet ARANTZAZU VALDES GARCIA (48)
2023
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Effect of Almond Skin Waste and Glycidyl Methacrylate on Mechanical and Color Properties of Poly(ε-caprolactone)/Poly(lactic acid) Blends
Polymers, Vol. 15, Núm. 4
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Microwave-assisted extraction of cellulose nanocrystals from almond (Prunus amygdalus) shell waste
Frontiers in Nutrition, Vol. 9
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Oxidative Stability of Avocado Snacks Formulated with Olive Extract as an Active Ingredient for Novel Food Production
Foods, Vol. 12, Núm. 12
2022
2021
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Effect of frying and roasting processes on the oxidative stability of sunflower seeds (Helianthus annuus) under normal and accelerated storage conditions
Foods, Vol. 10, Núm. 5
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Multilayer films based on poly(Lactic acid)/gelatin supplemented with cellulose nanocrystals and antioxidant extract from almond shell by-product and its application on hass avocado preservation
Polymers, Vol. 13, Núm. 21
2020
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Gelatin-based antimicrobial films incorporating pomegranate (Punica granatum L.) seed juice by-product
Molecules, Vol. 25, Núm. 1
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Impact of olive extract addition on corn starch-based active edible films properties for food packaging applications
Foods, Vol. 9, Núm. 9
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Novel antioxidant packaging films based on poly(ε-caprolactone) and almond skin extract: Development and effect on the oxidative stability of fried almonds
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 7, pp. 1-18
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Physicochemical and functional properties of active fish gelatin-based edible films added with aloe vera gel
Foods, Vol. 9, Núm. 9
2019
2018
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Analysis of the approach to companies of students of food technology. From theory to practice
EDULEARN18 Proceedings: 10th International Conference on Education and New Learning Technology (July 2nd-4th, 2018, Palma, Spain)
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Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat content
Trends in Food Science and Technology, Vol. 77, pp. 120-130
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Análisis del acercamiento a empresas de alumnos de tecnología de los alimentos. De la teoría a la práctica
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2017-18 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 865-880
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Recent trends in microencapsulation for smart and active innovative textile products
Current Organic Chemistry, Vol. 22, Núm. 12, pp. 1237-1248
2017
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Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1988-1992
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Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes
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Elaboración de materiales didácticos relacionados con herramientas audiovisuales para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de fin de grado, master y doctorado en Química Analítica
Investigación en docencia universitaria: diseñando el futuro a partir de la innovación educativa (Octaedro), pp. 914-926
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Starch-based biomaterials and nanocomposites
Handbook of Composites from Renewable Materials (wiley), pp. 623-636
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State of the art of antimicrobial edible coatings for food packaging applications
Coatings, Vol. 7, Núm. 4