Publicaciones en las que colabora con ANA BELTRAN SANAHUJA (36)

2018

  1. Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat content

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 77, pp. 120-130

  2. Recent trends in microencapsulation for smart and active innovative textile products

    Current Organic Chemistry, Vol. 22, Núm. 12, pp. 1237-1248

  3. Uso de metodologías activas/participativas basadas en la revisión por pares para la formación de competencias evaluadoras entre alumnos mentores en la asignatura OBL II

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2017-18 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 983-998

2017

  1. Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1988-1992

  2. Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica

    XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes

  3. Elaboración de materiales didácticos relacionados con herramientas audiovisuales para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de fin de grado, master y doctorado en Química Analítica

    Investigación en docencia universitaria: diseñando el futuro a partir de la innovación educativa (Octaedro), pp. 914-926

  4. State of the art of antimicrobial edible coatings for food packaging applications

    Coatings, Vol. 7, Núm. 4

2015

  1. Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Almond Skin Byproducts (Prunus amygdalus): A Multivariate Analysis Approach

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 22, pp. 5395-5402

  2. Monitoring the oxidative stability and volatiles in blanched, roasted and fried almonds under normal and accelerated storage conditions by DSC, thermogravimetric analysis and ATR-FTIR

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 117, Núm. 8, pp. 1199-1213

  3. Potential use of nut agricultural by-products in polymer materials: A review

    Agricultural Wastes: Characteristics, Types and Management (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 87-106

2013

  1. Active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food

    Chemistry and Physics of Complex Materials: Concepts and Applications (Apple Academic Press), pp. 1-22