Publikationen (27) Publikationen von CARMEN BUENO FERRER

2021

  1. Diseño y desarrollo de acciones de apoyo, orientación y refuerzo para el alumnado de la asignatura de Bromatología del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1145-1152

  2. Preparación y utilización de material audiovisual como apoyo para la asignatura "Química Inorgánica" del Grado en Química

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 3533-3552

2019

  1. Detección y estimulación temprana de la vocación científica en Química

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: convocatòria 2018-19 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1599

  2. HACOFISAL – Hábitos alimentarios y condición física para la salud

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: convocatòria 2018-19 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2569-2586

2018

  1. Evaluación del uso de algunas herramientas de tecnología y comunicación en asignaturas impartidas por profesores del área de Nutrición y Bromatología

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2017-18 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2787-2806

2016

  1. Application of phosphorescent oxygen sensors in in-package dielectric barrier discharge plasma environment

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 33, pp. 234-239

  2. Innovations in Packaging of Fermented Food Products

    Food Engineering Series (Springer), pp. 311-333

2014

  1. Applications of cold plasma technology in food packaging

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 35, Núm. 1, pp. 5-17

  2. Characterization of polylactic acid films for food packaging as affected by dielectric barrier discharge atmospheric plasma

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 21, pp. 107-113

  3. Physicochemical characterization of plasma-treated sodium caseinate film

    Food Research International, Vol. 66, pp. 438-444

  4. Surface, thermal and antimicrobial release properties of plasma-treated zein films

    Journal of Renewable Materials

  5. VEGETABLE OILS AS PLATFORM CHEMICALS FOR SYNTHESIS OF THERMOPLASTIC BIO-BASED POLYURETHANES

    CHEMISTRY AND PHYSICS OF COMPLEX MATERIALS: CONCEPTS AND APPLICATIONS (CRC PRESS-TAYLOR & FRANCIS GROUP), pp. 23-44

  6. Vegetable oils as platform chemicals for synthesis of thermoplastic bio-based polyurethanes

    Food Composition and Analysis: Methods and Strategies (Apple Academic Press), pp. 1-17