JOSE LUIS
TODOLI TORRO
CATEDRATICO/A DE UNIVERSIDAD
Publicaciones (219) Publicaciones de JOSE LUIS TODOLI TORRO
2024
-
Development of a Dispersive Liquid-Liquid Aerosol Phase Extraction Method for the Quantification of Ag, Cd, Cu, Ni, and Pb in Seawater by Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectroscopy
ACS Omega, Vol. 9, Núm. 27, pp. 29422-29430
-
Evaluation of highly adsorptive Guefoams (multifunctional guest-containing foams) as a potential sorbent for determination of volatile organic compounds (VOCs) by means of thermal desorption
Microchimica Acta, Vol. 191, Núm. 3
-
Mitigation of Food Waste Generation in Catering Through the Implementation of Conservation Techniques Based on UV Radiation (CONSERUV)
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 171-173
-
Reducción de generación de residuos alimentarios en la restauración mediante la implantación de técnicas de conservación basadas en radiación UV (CONSERUV)
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 169-170
-
Valorización de subproductos agroalimentarios de la piña (Ananas comosus (L.) Merrill) para la obtención de compuestos antioxidantes y su posterior incorporación a polímeros para aplicaciones de envasado activo para derivados cárnicos (Proyecto VALPIPACK)
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 328, pp. 62-70
-
Valorization of Pineapple Core Waste for Sequential Extraction of Phenolic Compounds and Carotenoids: Optimization Through Ultrasound-Assisted Method and Box–Behnken Design
Food and Bioprocess Technology
2023
-
A New Advanced and Validated Method for the Determination of Potentially Toxic Metals and Trace and Ultra-Trace Elements in Peritoneal Fluid to Assess the Health Risks of Women with Gynecological Pathologies
Toxics, Vol. 11, Núm. 5
-
Analytical Determination of Heavy Metals in Human Seminal Plasma—A Systematic Review
Life, Vol. 13, Núm. 4
-
Application of Dispersive Liquid-Liquid Aerosol Phase Extraction to the Analysis of Total and Individual Phenolic Compounds in Fried Extra Virgin Olive Oils
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 28, pp. 10742-10750
-
Assessment of total sample consumption infrared-heated system for minimization of matrix effects in ICP-tandem mass spectrometry
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 208
-
Development of open-pore polymer and ceramic foams/Guefoams with tunable fluid-dynamic properties: Application in highly efficient water bacteria removal
Materials and Design, Vol. 235
-
Elevated Lead, Nickel, and Bismuth Levels in the Peritoneal Fluid of a Peritoneal Endometriosis Patient without Toxic Habits or Occupational Exposure following a Vegetarian Diet
Toxics, Vol. 11, Núm. 12
-
High temperature total consumption sample introduction system coupled to microwave plasma optical emission spectrometry (MIP-OES) for the analysis of aqueous samples
Analytica Chimica Acta, Vol. 1249
-
Multielemental analysis of oils and animal fat by using deep eutectic solvents assisted by an aerosol phase extraction procedure
Talanta Open, Vol. 7
2022
-
Evolution of the mineral concentration and bioaccumulation of the black soldier fly, Hermetia illucens, feeding on two different larval media
Journal of Insects as Food and Feed, Vol. 8, Núm. 4, pp. 367-378
-
Inductively coupled plasma tandem mass spectrometry (ICP-MS/MS) for the analysis of fuels, biofuels and their feedstock using a high temperature total consumption sample introduction system operated under continuous sample aspiration mode
Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 37, Núm. 5, pp. 1032-1043
-
Multi-elemental analysis of oil renewable fuel feedstock
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 189
-
Uso de las píldoras formativas competenciales como experiencia de innovación docente en el Máster Universitario en Nutrición y Alimentación
Memorias del Programa de Redes de investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2021-22 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1121-1140
2021
-
Diseño y desarrollo de acciones de apoyo, orientación y refuerzo para el alumnado de la asignatura de Bromatología del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1145-1152
-
El laboratorio de prácticas en casa: adaptación y/o Virtualización de prácticas de laboratorio del área de química analítica en el Grado de Química
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2435-2454