MARIA SOLEDAD
PRATS MOYA
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con MARIA SOLEDAD PRATS MOYA (35)
2023
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Application of Dispersive Liquid-Liquid Aerosol Phase Extraction to the Analysis of Total and Individual Phenolic Compounds in Fried Extra Virgin Olive Oils
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 28, pp. 10742-10750
2022
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Optimization and validation of a simplified methodology for simultaneous extraction of fatty acids and tocopherol homologues in peanuts
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 106
2021
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Potential of industrial pineapple (Ananas comosus (l.) merrill) by‐products as aromatic and antioxidant sources
Antioxidants, Vol. 10, Núm. 11
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Variability of chemical profile in almonds (Prunus dulcis) of different cultivars and origins
Foods, Vol. 10, Núm. 1
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Volatile profile of nuts, key odorants and analytical methods for quantification
Foods, Vol. 10, Núm. 7
2020
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Authentication of “adelita” raspberry cultivar based on physical properties, antioxidant activity and volatile profile
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 7, pp. 1-15
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Diseño, implementación y evaluación de acciones educativas innovadoras de carácter cooperativo en la mejora de competencias transversales del alumnado del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de Alicante
Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: Convocatòria 2019-20 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 229-234
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Estudio de la composición nutricional de alimentos adaptados a personas celíacas y su comparación con homólogos convencionales
Actividad física y deporte: ciencia y profesión, Vol. 33, pp. 61-61
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Optimization Of An Hplc Method For Tartrazine Determination In Paella
Actividad física y deporte: ciencia y profesión, Vol. 33, pp. 65-65
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Total polyphenol content and metals determination in Spanish virgin olive oils by means of a dispersive liquid-liquid aerosol phase extraction method and ICP-MS
Analytica Chimica Acta, Vol. 1094, pp. 34-46
2019
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Influence of cooking and ingredients on the antioxidant activity, phenolic content and volatile profile of different variants of the mediterranean typical tomato Sofrito
Antioxidants, Vol. 8, Núm. 11
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Microwave assisted high performance liquid chromatography for the separation of triacylglycerols in vegetable oils using an evaporative light scattering detector
Food Chemistry, Vol. 300
2017
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Aerosol-Phase Extraction Method for Determination of Ca, K, Mg, and Na in Biodiesel through Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectrometry
Analytical Chemistry, Vol. 89, Núm. 24, pp. 13618-13625
2015
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Determination of fat-soluble vitamins in vegetable oils through microwave-assisted high-performance liquid chromatography
Journal of Separation Science, Vol. 38, Núm. 7, pp. 1073-1081
2014
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Ion balance in waters through inductively coupled plasma optical emission spectrometry
International Journal of Environmental Analytical Chemistry, Vol. 94, Núm. 5, pp. 427-440
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Optimisation of analytical methods for the characterisation of oranges, clementines and citrus hybrids cultivated in Spain on the basis of their composition in ascorbic acid, citric acid and major sugars
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 146-152
2013
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Análisis Químico mediante Técnicas de Separación en el Grado de Química
La producción científica y la actividad de innovación docente en proyectos de redes (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2328-2344
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Beer analyses in each step of the commercial production: A new technique for maltose determination
Advances in Chemistry Research (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 29-50
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Coordinación de actividades docentes presenciales y no presenciales en el Máster en Ciencias de los Alimentos y Nutrición
Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 1183-1192
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Virtualización de la asignatura Técnicas de Separación en el Grado en Química
XI Jornadas de Redes de Investigación en Docencia Universitaria: Retos de futuro en la enseñanza superior. Docencia e investigación para alcanzar la excelencia académica