Publicaciones (120) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a Ver datos de investigación referenciados.

2024

  1. Agricultura celular y molecular para una cocina de vanguardia: Health and Sensations

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 163-164

  2. Biosynthesis of Piceatannol from Resveratrol in Grapevine Can Be Mediated by Cresolase-Dependent Ortho-Hydroxylation Activity of Polyphenol Oxidase

    Plants, Vol. 13, Núm. 18

  3. Cellular and Molecular Agriculture for Cutting-Edge Cuisine: Health and Sensations

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 165-167

  4. Cultured plant cells: Innovative ingredient for the mediterranean gastronomy

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 83-86

  5. Células vegetales cultivadas: Ingrediente innovador para la gastronomía mediterránea

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 79-82

  6. Effect of addition of yeasts and enzymes during fermentation on physicochemical quality of fine aroma cocoa beans

    Journal of Agriculture and Food Research, Vol. 16

  7. Prenylated Flavonoids of the Moraceae Family: A Comprehensive Review of Their Biological Activities

    Plants, Vol. 13, Núm. 9

2021

  1. Buenas prácticas en la docencia no presencial en titulaciones técnicas

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2679-2698

  2. Down-regulation of phosphoenolpyruvate carboxylase kinase in grapevine cell cultures and leaves is linked to enhanced resveratrol biosynthesis

    Biomolecules, Vol. 11, Núm. 11

  3. Phytostilbenes as agrochemicals: Biosynthesis, bioactivity, metabolic engineering and biotechnology

    Natural Product Reports, Vol. 38, Núm. 7, pp. 1282-1329

  4. Proteome changes in pepper (Capsicum annuum L.) leaves induced by the green peach aphid (Myzus persicae Sulzer)

    BMC Plant Biology, Vol. 21, Núm. 1

  5. Rational design of resveratrol o-methyltransferase for the production of pinostilbene

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 22, Núm. 9