Publicaciones (59) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. A dried droplet calibration approach for the analysis of solid samples through laser ablation-inductively coupled plasma mass spectrometry

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 32, Núm. 3, pp. 587-596

  2. A stretchable and screen-printed electrochemical sensor for glucose determination in human perspiration

    Biosensors and Bioelectronics, Vol. 91, pp. 885-891

  3. Aditivos en las helados

    Fundamentos científicos de la heladería (Servicio de Publicaciones), pp. 247-273

  4. Adquisición de competencias para la empleabilidad a través de la tutoría entre pares en la realización de un trabajo en equipo

    XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes

  5. Aerosol-Phase Extraction Method for Determination of Ca, K, Mg, and Na in Biodiesel through Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectrometry

    Analytical Chemistry, Vol. 89, Núm. 24, pp. 13618-13625

  6. Analysis of whole blood by ICP-MS equipped with a high temperature total sample consumption system

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 32, Núm. 1, pp. 78-87

  7. Au-IDA microelectrodes modified with Au-doped graphene oxide for the simultaneous determination of uric acid and ascorbic acid in urine samples

    Electrochimica Acta, Vol. 227, pp. 275-284

  8. Bromatología de los helados

    Fundamentos científicos de la heladería (Servicio de Publicaciones), pp. 141-202

  9. Buenas Prácticas docentes/discentes de motivación y participación del aprendizaje

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2128-2134

  10. Buenas Prácticas docentes/discentes de motivación y participación delaprendizaje

    XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes

  11. Cerebrospinal fluid elemental analysis by using a total sample consumption system operated at high temperature adapted to inductively coupled plasma mass spectrometry

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 32, Núm. 10, pp. 1916-1924

  12. Characterization of selectively etched halloysite nanotubes by acid treatment

    Applied Surface Science, Vol. 422, pp. 616-625

  13. Comparison of a high temperature torch integrated sample introduction system with a desolvation system for the analysis of microsamples through inductively coupled plasma mass spectrometry

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 129, pp. 28-36

  14. Complexation-mediated electromembrane extraction of highly polar basic drugs—a fundamental study with catecholamines in urine as model system

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 409, Núm. 17, pp. 4215-4223

  15. Could low fat mediterranean diet improves competitive anxiety in young sailors?: cross-sectional study according to the STROBE statement

    Cuadernos de psicología del deporte, Vol. 17, Núm. 3, pp. 95-104

  16. Curso sobre emprendimiento y búsqueda de empleo organizado por el Programa de Acción Tutorial de la Facultad de Ciencias de la Universidad de Alicante

    Investigación en docencia universitaria: diseñando el futuro a partir de la innovación educativa (Octaedro), pp. 871-882

  17. Determination of As, Se, and Hg in fuel samples by in-chamber chemical vapor generation ICP OES using a Flow Blurring® multinebulizer

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 409, Núm. 23, pp. 5481-5490

  18. Determination of aflatoxin M1 in milk samples by means of an inductively coupled plasma mass spectrometry-based immunoassay

    Food Chemistry, Vol. 230, pp. 721-727

  19. Documento de evaluación del TFG, Grado en Nutrición Humana y Dietética: valoración de los usuarios

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 23-26

  20. Efecto de la saciedad en la composición corporal y en la ansiedad en atletas universitarios: Un estudio de cohortes

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 34, Núm. 2, pp. 396-401