Publicaciones (50) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2013

  1. A systematic study on the influence of carbon on the behavior of hard-to-ionize elements in inductively coupled plasma-mass spectrometry

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 86, pp. 42-49

  2. Active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food

    Chemistry and Physics of Complex Materials: Concepts and Applications (Apple Academic Press), pp. 1-22

  3. Active packaging for fresh food based on the release of carvacrol and thymol

    Chemistry and Chemical Technology, Vol. 7, Núm. 3, pp. 295-303

  4. Analysis of waste electrical and electronic equipment (WEEE) using laser induced breakdown spectroscopy (LIBS) and multivariate analysis

    Talanta, Vol. 117, pp. 419-424

  5. Análisis Químico mediante Técnicas de Separación en el Grado de Química

    La producción científica y la actividad de innovación docente en proyectos de redes (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2328-2344

  6. Análisis de estrategias e indicadores para la mejora del aprendizaje en el Segundo curso del Grado en Ingeniería Química

    Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 158-175

  7. Beer analyses in each step of the commercial production: A new technique for maltose determination

    Advances in Chemistry Research (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 29-50

  8. Carencias en la formación e información, en prevención y seguridad, de los alumnos usuarios de los laboratorios docentes

    Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 2370-2381

  9. Carvacrol and thymol for fresh food packaging

    Journal of Bioequivalence and Bioavailability, Vol. 5, Núm. 4, pp. 154-160

  10. Characterization and Classification of Almond Cultivars by Using Spectroscopic and Thermal Techniques

    Journal of Food Science, Vol. 78, Núm. 2

  11. Characterization and ageing study of poly(lactic acid) films plasticized with oligomeric lactic acid

    Polymer Degradation and Stability, Vol. 98, Núm. 2, pp. 651-658

  12. Chemistry and physics of modern materials: Processing, production and applications

    Apple Academic Press, pp. 1-616

  13. Combined effects of cellulose nanocrystals and silver nanoparticles on the barrier and migration properties of PLA nano-biocomposites

    Journal of Food Engineering, Vol. 118, Núm. 1, pp. 117-124

  14. Coordinación de actividades docentes presenciales y no presenciales en el Máster en Ciencias de los Alimentos y Nutrición

    Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 1183-1192

  15. Coordinación de actividades docentes relacionadas con el Máster en Química Ambiental y Sostenible

    Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 1193-1202

  16. Coordinación de las actividades no presenciales en el Máster Universitario en Nutrición Clínica y Comunitaria

    Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 874-884

  17. Determination of cyanogenic compound amygdalin and prunasin in almond kernels (prunus dulcis l) by using liquid chromatography

    Revista Colombiana de Quimica, Vol. 42, Núm. 3

  18. Determination of trace elements in petroleum products by inductively coupled plasma techniques: A critical review

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 88, pp. 104-126

  19. Development of a novel pyrolysis-gas chromatography/mass spectrometry method for the analysis of poly(lactic acid) thermal degradation products

    Journal of Analytical and Applied Pyrolysis, Vol. 101, pp. 150-155

  20. Elemental analysis by surface-enhanced Laser-Induced Breakdown Spectroscopy combined with liquid-liquid microextraction

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 79-80, pp. 88-93