Departamento
QUIMICA ANALITICA, NUTRICION Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (50) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2013
-
A systematic study on the influence of carbon on the behavior of hard-to-ionize elements in inductively coupled plasma-mass spectrometry
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 86, pp. 42-49
-
Active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food
Chemistry and Physics of Complex Materials: Concepts and Applications (Apple Academic Press), pp. 1-22
-
Active packaging for fresh food based on the release of carvacrol and thymol
Chemistry and Chemical Technology, Vol. 7, Núm. 3, pp. 295-303
-
Analysis of waste electrical and electronic equipment (WEEE) using laser induced breakdown spectroscopy (LIBS) and multivariate analysis
Talanta, Vol. 117, pp. 419-424
-
Análisis Químico mediante Técnicas de Separación en el Grado de Química
La producción científica y la actividad de innovación docente en proyectos de redes (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2328-2344
-
Análisis de estrategias e indicadores para la mejora del aprendizaje en el Segundo curso del Grado en Ingeniería Química
Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 158-175
-
Beer analyses in each step of the commercial production: A new technique for maltose determination
Advances in Chemistry Research (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 29-50
-
Carencias en la formación e información, en prevención y seguridad, de los alumnos usuarios de los laboratorios docentes
Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 2370-2381
-
Carvacrol and thymol for fresh food packaging
Journal of Bioequivalence and Bioavailability, Vol. 5, Núm. 4, pp. 154-160
-
Characterization and Classification of Almond Cultivars by Using Spectroscopic and Thermal Techniques
Journal of Food Science, Vol. 78, Núm. 2
-
Characterization and ageing study of poly(lactic acid) films plasticized with oligomeric lactic acid
Polymer Degradation and Stability, Vol. 98, Núm. 2, pp. 651-658
-
Chemistry and physics of modern materials: Processing, production and applications
Apple Academic Press, pp. 1-616
-
Combined effects of cellulose nanocrystals and silver nanoparticles on the barrier and migration properties of PLA nano-biocomposites
Journal of Food Engineering, Vol. 118, Núm. 1, pp. 117-124
-
Coordinación de actividades docentes presenciales y no presenciales en el Máster en Ciencias de los Alimentos y Nutrición
Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 1183-1192
-
Coordinación de actividades docentes relacionadas con el Máster en Química Ambiental y Sostenible
Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 1193-1202
-
Coordinación de las actividades no presenciales en el Máster Universitario en Nutrición Clínica y Comunitaria
Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 874-884
-
Determination of cyanogenic compound amygdalin and prunasin in almond kernels (prunus dulcis l) by using liquid chromatography
Revista Colombiana de Quimica, Vol. 42, Núm. 3
-
Determination of trace elements in petroleum products by inductively coupled plasma techniques: A critical review
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 88, pp. 104-126
-
Development of a novel pyrolysis-gas chromatography/mass spectrometry method for the analysis of poly(lactic acid) thermal degradation products
Journal of Analytical and Applied Pyrolysis, Vol. 101, pp. 150-155
-
Elemental analysis by surface-enhanced Laser-Induced Breakdown Spectroscopy combined with liquid-liquid microextraction
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 79-80, pp. 88-93