ANA
BELTRAN SANAHUJA
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
Publicaciones (102) Publicaciones de ANA BELTRAN SANAHUJA
2024
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Evaluation of highly adsorptive Guefoams (multifunctional guest-containing foams) as a potential sorbent for determination of volatile organic compounds (VOCs) by means of thermal desorption
Microchimica Acta, Vol. 191, Núm. 3
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Sensory Attributes and Instrumental Chemical Parameters of Commercial Spanish Cured Ewes’ Milk Cheeses: Insights into Cheese Quality Figures
Foods, Vol. 13, Núm. 1
2023
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Application of Dispersive Liquid-Liquid Aerosol Phase Extraction to the Analysis of Total and Individual Phenolic Compounds in Fried Extra Virgin Olive Oils
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 28, pp. 10742-10750
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Multielemental analysis of oils and animal fat by using deep eutectic solvents assisted by an aerosol phase extraction procedure
Talanta Open, Vol. 7
2022
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Investigación docente en los grupos de Alto Rendimiento Académico incluyendo la perspectiva de la adaptación curricular
Memorias del Programa de Redes de investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2021-22 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1789-1790
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Investigación docente en los grupos de Alto Rendimiento Académico incluyendola perspectiva de la adaptación curricular
Redes de Investigación e Innovación en Docencia Universitaria: Volumen 2022 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 403-413
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Microplastic accumulation dynamics in two Mediterranean beaches with contrasting inputs
Journal of Sea Research, Vol. 188
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Optimization and validation of a simplified methodology for simultaneous extraction of fatty acids and tocopherol homologues in peanuts
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 106
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Oxygen Scavenger and Antioxidant LDPE/EVOH/PET-Based Films Containing β-Carotene Intended for Fried Peanuts (Arachis hypogaea L.) Packaging: Pilot Scale Processing and Validation Studies
Polymers, Vol. 14, Núm. 17
2021
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Alternativas sostenibles de descartes y subproductos derivados de especies de pescados del mar Mediterráneo
Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 21-33
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Biodegradable plastics can alter carbon and nitrogen cycles to a greater extent than conventional plastics in marine sediment
Science of the Total Environment, Vol. 756
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Composición de la fracción grasa y de la fracción nitrogenada de distintas especies de pescado y marisco
Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 47-55
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Degradation of conventional and biobased plastics in soil under contrasting environmental conditions
Science of the Total Environment, Vol. 787
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Digital technologies and resources for learning applied to the practicum period of gastronomy and culinary arts degree
EduLearn 21 Proceedings: 13th International Conference on Education and New Learning Technologies Online Conference. 5-6 July, 2021.
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Diseño y desarrollo de acciones de apoyo, orientación y refuerzo para el alumnado de la asignatura de Bromatología del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1145-1152
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Double-function oxygen scavenger and aromatic food packaging films based on ldpe/polybutadiene and peanut aroma
Polymers, Vol. 13, Núm. 8
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Effect of frying and roasting processes on the oxidative stability of sunflower seeds (Helianthus annuus) under normal and accelerated storage conditions
Foods, Vol. 10, Núm. 5
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El laboratorio de prácticas en casa: adaptación y/o Virtualización de prácticas de laboratorio del área de química analítica en el Grado de Química
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2435-2454
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Implementación de talleres dirigidos en clase como refuerzo inicial al aprendizaje en estudiantes de primer curso de Gastronomía y Artes Culinarias
Redes de Investigación e Innovación en Docencia Universitaria: Volumen 2021 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 495-502
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Integrating workshop exercises in class as an effort to support learning in students of first course of gastronomy and culinary arts degree
EduLearn 21 Proceedings: 13th International Conference on Education and New Learning Technologies Online Conference. 5-6 July, 2021.