ALFONSO
JIMENEZ MIGALLON
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
ANA
BELTRAN SANAHUJA
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con ANA BELTRAN SANAHUJA (11)
2020
-
Controlled release of thymol from poly(Lactic acid)-based silver nanocomposite films with antibacterial and antioxidant activity
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 5
-
Controlled release, disintegration, antioxidant, and antimicrobial properties of poly (lactic acid)/thymol/nanoclay composites
Polymers, Vol. 12, Núm. 9
2018
-
Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat content
Trends in Food Science and Technology, Vol. 77, pp. 120-130
2017
-
Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1988-1992
-
Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes
-
Elaboración de materiales didácticos relacionados con herramientas audiovisuales para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de fin de grado, master y doctorado en Química Analítica
Investigación en docencia universitaria: diseñando el futuro a partir de la innovación educativa (Octaedro), pp. 914-926
-
State of the art of antimicrobial edible coatings for food packaging applications
Coatings, Vol. 7, Núm. 4
2014
-
Characterization of poly(ε-caprolactone)-based nanocomposites containing hydroxytyrosol for active food packaging
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 10, pp. 2244-2252
2013
-
Active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food
Chemistry and Physics of Complex Materials: Concepts and Applications (Apple Academic Press), pp. 1-22
-
Active packaging for fresh food based on the release of carvacrol and thymol
Chemistry and Chemical Technology, Vol. 7, Núm. 3, pp. 295-303
-
Carvacrol and thymol for fresh food packaging
Journal of Bioequivalence and Bioavailability, Vol. 5, Núm. 4, pp. 154-160