MARIA DEL CARMEN
GARRIGOS SELVA
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
Publicacions en què col·labora amb MARIA DEL CARMEN GARRIGOS SELVA (72)
2023
-
Effect of Almond Skin Waste and Glycidyl Methacrylate on Mechanical and Color Properties of Poly(ε-caprolactone)/Poly(lactic acid) Blends
Polymers, Vol. 15, Núm. 4
-
Microwave-assisted extraction of cellulose nanocrystals from almond (Prunus amygdalus) shell waste
Frontiers in Nutrition, Vol. 9
-
Oxidative Stability of Avocado Snacks Formulated with Olive Extract as an Active Ingredient for Novel Food Production
Foods, Vol. 12, Núm. 12
2022
2021
-
Effect of frying and roasting processes on the oxidative stability of sunflower seeds (Helianthus annuus) under normal and accelerated storage conditions
Foods, Vol. 10, Núm. 5
-
Multilayer films based on poly(Lactic acid)/gelatin supplemented with cellulose nanocrystals and antioxidant extract from almond shell by-product and its application on hass avocado preservation
Polymers, Vol. 13, Núm. 21
2020
-
Controlled release of thymol from poly(Lactic acid)-based silver nanocomposite films with antibacterial and antioxidant activity
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 5
-
Controlled release, disintegration, antioxidant, and antimicrobial properties of poly (lactic acid)/thymol/nanoclay composites
Polymers, Vol. 12, Núm. 9
-
Gelatin-based antimicrobial films incorporating pomegranate (Punica granatum L.) seed juice by-product
Molecules, Vol. 25, Núm. 1
-
Impact of olive extract addition on corn starch-based active edible films properties for food packaging applications
Foods, Vol. 9, Núm. 9
-
Novel antioxidant packaging films based on poly(ε-caprolactone) and almond skin extract: Development and effect on the oxidative stability of fried almonds
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 7, pp. 1-18
-
Physicochemical and functional properties of active fish gelatin-based edible films added with aloe vera gel
Foods, Vol. 9, Núm. 9
2019
2018
-
Analysis of the approach to companies of students of food technology. From theory to practice
Edulearn 18. 10th International Conference on Education and New Learning Technology: (Palma, 2nd-4th of July, 2018). Conference proceedings
-
Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat content
Trends in Food Science and Technology, Vol. 77, pp. 120-130
-
Análisis del acercamiento a empresas de alumnos de tecnología de los alimentos. De la teoría a la práctica
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2017-18 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 865-880
-
Recent trends in microencapsulation for smart and active innovative textile products
Current Organic Chemistry, Vol. 22, Núm. 12, pp. 1237-1248
-
Uso de metodologías activas/participativas basadas en la revisión por pares para la formación de competencias evaluadoras entre alumnos mentores en la asignatura OBL II
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2017-18 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 983-998
2017
-
Adquisición de competencias para la empleabilidad a través de la tutoría entre pares en la realización de un trabajo en equipo
XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes
-
Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química Analítica
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1988-1992