Publicaciones (97) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2021

  1. A descriptive analytical study on physical activity and quality of life in sustainable aging

    Sustainability (Switzerland), Vol. 13, Núm. 11

  2. Acute effects of work rest interval duration of 3 hiit protocols on cycling power in trained young adults

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 8

  3. Adaptación de prácticas de valoración de la composición corporal en formato on-line

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 3477-3500

  4. Alternativas sostenibles de descartes y subproductos derivados de especies de pescados del mar Mediterráneo

    Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 21-33

  5. Anthocyanin hybrid nanopigments from pomegranate waste: Colour, thermomechanical stability and environmental impact of polyester-based bionanocomposites

    Polymers, Vol. 13, Núm. 12

  6. Anthropometric dimensions and bone quality in international male beach handball players: Junior vs. senior comparison

    Nutrients, Vol. 13, Núm. 6

  7. Antibacterial activity testing methods for hydrophobic patterned surfaces

    Scientific Reports, Vol. 11, Núm. 1

  8. Aplicación de metodologías innovadoras para la introducción de las técnicas de análisis instrumental a alumnos de Ingeniería Química

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 3353-3370

  9. Application of magnetic nanomaterials in forensic chemistry

    Magnetic Nanomaterials in Analytical Chemistry (Elsevier), pp. 191-210

  10. Benefits of adding an aquatic resistance interval training to a nutritional education on body composition, body image perception and adherence to the mediterranean diet in older women

    Nutrients, Vol. 13, Núm. 8

  11. Biodegradable plastics can alter carbon and nitrogen cycles to a greater extent than conventional plastics in marine sediment

    Science of the Total Environment, Vol. 756

  12. Composición de la fracción grasa y de la fracción nitrogenada de distintas especies de pescado y marisco

    Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 47-55

  13. Composición nutricional de pescados y mariscos

    Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 35-46

  14. Consumo de pescado en una dieta equilibrada y en el deporte competitivo

    Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 57-66

  15. Degradation of conventional and biobased plastics in soil under contrasting environmental conditions

    Science of the Total Environment, Vol. 787

  16. Digital technologies and resources for learning applied to the practicum period of gastronomy and culinary arts degree

    EDULEARN21 Proceedings: 13th International Conference on Education and New Learning Technologies (July 5th-6th, 2021, Online)

  17. Diseño y desarrollo de acciones de apoyo, orientación y refuerzo para el alumnado de la asignatura de Bromatología del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1145-1152

  18. Dispersive liquid-liquid microextraction based on deep eutectic solvent for elemental impurities determination in oral and parenteral drugs by inductively coupled plasma optical emission spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 1185

  19. Dispersive liquid-liquid microextraction of Cd, Hg and Pb from medicines prior to ICP OES determination according to the United States Pharmacopeia

    Analytical Methods, Vol. 13, Núm. 46, pp. 5670-5678

  20. Double-function oxygen scavenger and aromatic food packaging films based on ldpe/polybutadiene and peanut aroma

    Polymers, Vol. 13, Núm. 8