Departamento
QUIMICA ANALITICA, NUTRICION Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (97) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2021
-
A descriptive analytical study on physical activity and quality of life in sustainable aging
Sustainability (Switzerland), Vol. 13, Núm. 11
-
Acute effects of work rest interval duration of 3 hiit protocols on cycling power in trained young adults
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 8
-
Adaptación de prácticas de valoración de la composición corporal en formato on-line
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 3477-3500
-
Alternativas sostenibles de descartes y subproductos derivados de especies de pescados del mar Mediterráneo
Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 21-33
-
Anthocyanin hybrid nanopigments from pomegranate waste: Colour, thermomechanical stability and environmental impact of polyester-based bionanocomposites
Polymers, Vol. 13, Núm. 12
-
Anthropometric dimensions and bone quality in international male beach handball players: Junior vs. senior comparison
Nutrients, Vol. 13, Núm. 6
-
Antibacterial activity testing methods for hydrophobic patterned surfaces
Scientific Reports, Vol. 11, Núm. 1
-
Aplicación de metodologías innovadoras para la introducción de las técnicas de análisis instrumental a alumnos de Ingeniería Química
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 3353-3370
-
Application of magnetic nanomaterials in forensic chemistry
Magnetic Nanomaterials in Analytical Chemistry (Elsevier), pp. 191-210
-
Benefits of adding an aquatic resistance interval training to a nutritional education on body composition, body image perception and adherence to the mediterranean diet in older women
Nutrients, Vol. 13, Núm. 8
-
Biodegradable plastics can alter carbon and nitrogen cycles to a greater extent than conventional plastics in marine sediment
Science of the Total Environment, Vol. 756
-
Composición de la fracción grasa y de la fracción nitrogenada de distintas especies de pescado y marisco
Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 47-55
-
Composición nutricional de pescados y mariscos
Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 35-46
-
Consumo de pescado en una dieta equilibrada y en el deporte competitivo
Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas: Composición y cocción del pescado y su uso sostenible (Servicio de Publicaciones), pp. 57-66
-
Degradation of conventional and biobased plastics in soil under contrasting environmental conditions
Science of the Total Environment, Vol. 787
-
Digital technologies and resources for learning applied to the practicum period of gastronomy and culinary arts degree
EDULEARN21 Proceedings: 13th International Conference on Education and New Learning Technologies (July 5th-6th, 2021, Online)
-
Diseño y desarrollo de acciones de apoyo, orientación y refuerzo para el alumnado de la asignatura de Bromatología del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1145-1152
-
Dispersive liquid-liquid microextraction based on deep eutectic solvent for elemental impurities determination in oral and parenteral drugs by inductively coupled plasma optical emission spectrometry
Analytica Chimica Acta, Vol. 1185
-
Dispersive liquid-liquid microextraction of Cd, Hg and Pb from medicines prior to ICP OES determination according to the United States Pharmacopeia
Analytical Methods, Vol. 13, Núm. 46, pp. 5670-5678
-
Double-function oxygen scavenger and aromatic food packaging films based on ldpe/polybutadiene and peanut aroma
Polymers, Vol. 13, Núm. 8