Publicaciones en las que colabora con ROSARIO ISABEL FERRER CASCALES (38)

2021

  1. Adquisición de competencias profesionales en el ámbito de la promoción de la salud de las personas mayores frente a la COVID- 19

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1781-1798

  2. Comparison of body scanner and manual anthropometric measurements of body shape: A systematic review

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 12

  3. Effects of a school-based intervention for preventing substance use among adolescents at risk of academic failure: A pilot study of the reasoning and rehabilitation v2 program

    Healthcare (Switzerland), Vol. 9, Núm. 11

  4. Effects of the Mediterranean Lifestyle During the COVID-19 Lockdown in Spain: Preliminary Study

    Frontiers in Nutrition, Vol. 8

  5. Evaluación colaborativa como estrategia de innovación docente en el ámbito de la Educación Superior

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 845-864

  6. The role of bmi, body fat mass and visceral fat in executive function in individuals with overweight and obesity

    Nutrients, Vol. 13, Núm. 7

2020

  1. Aplicación de las tecnologías e-health para la adquisición de competencias profesionales en el ámbito de la evaluación cognitiva en las personas mayores

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: Convocatòria 2019-20 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1083-1089

  2. Aprendizaje colaborativo para la mejora de los procesos de enseñanza-aprendizaje en el contexto universitario

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: Convocatòria 2019-20 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1213-1219

  3. Eating habits in older adults: Compliance with the recommended daily intakes and its relationship with sociodemographic characteristics, clinical conditions, and lifestyles

    Nutrients, Vol. 12, Núm. 2

  4. El blog Gastronomía.UA: un recurso docente para la mejora del proceso de enseñanza-aprendizaje

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: Convocatòria 2019-20 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1155-1162

  5. Neurocognitive functioning and suicidal behavior in violent offenders with schizophrenia spectrum disorders

    Diagnostics, Vol. 10, Núm. 12

  6. Personal and lifestyle determinants of hiv transmission risk in Spanish university students

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 22, pp. 1-17

  7. Use of technology-based interventions in the treatment of patients with overweight and obesity: A systematic review

    Nutrients, Vol. 12, Núm. 12, pp. 1-28

2019

  1. Arte-terapia y reminiscencias en personas mayores: desarrollo de competencias profesionales de programas de intervención que promuevan el envejecimiento activo y saludable

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: convocatòria 2018-19 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2329

  2. Gastronomía.UA: blog educativo para la innovación docente

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: convocatòria 2018-19 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1945

  3. Higher adherence to the mediterranean diet is related to more subjective happiness in adolescents: The role of health-related quality of life

    Nutrients, Vol. 11, Núm. 3