Publicacions (25) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

2020

  1. A reference method for determining the total allergenic protein content in a processed food: the case of milk in cookies as proof of concept

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 412, Núm. 30, pp. 8249-8267

  2. Bioprospecting and characterization of pigmented halophilic archaeal strains from Algerian hypersaline environments with analysis of carotenoids produced by Halorubrum sp. BS2

    Journal of Basic Microbiology, Vol. 60, Núm. 7, pp. 624-638

  3. Carotenoids as a protection mechanism against oxidative stress in haloferax mediterranei

    Antioxidants, Vol. 9, Núm. 11, pp. 1-15

  4. Catalase as a molecular target for male infertility diagnosis and monitoring: An overview

    Antioxidants, Vol. 9, Núm. 1

  5. Chitosan Induces Plant Hormones and Defenses in Tomato Root Exudates

    Frontiers in Plant Science, Vol. 11

  6. Comunicación intercultural para el desarrollo de relaciones interpersonales en las comunidades montubias del cantón Quevedo y zonas de influencia

    Journal of Science and Research: Revista Ciencia e Investigación, Vol. 5, Núm. 1, pp. 24-40

  7. Cultivo de la alcachofa en la Vega Baja del Segura

    La alcachofa, de la huerta a la mesa: Recetas de Moisés Martínez y estudios sobre el paisaje, el cultivo y sus valores nutricionales (Servicio de Publicaciones), pp. 33-44

  8. Deciphering pathways for carotenogenesis in haloarchaea

    Molecules, Vol. 25, Núm. 5

  9. Dimethyl Labeling-Based Quantitative Proteomics of Recalcitrant Cocoa Pod Tissue

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 133-146

  10. Diseño, implementación y evaluación de acciones educativas innovadoras de carácter cooperativo en la mejora de competencias transversales del alumnado del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de Alicante

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: Convocatòria 2019-20 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 229-234

  11. Essentiality of the glnA gene in Haloferax mediterranei: gene conversion and transcriptional analysis

    Extremophiles, Vol. 24, Núm. 3, pp. 433-446

  12. Evidences from clinical trials in down syndrome: Diet, exercise and body composition

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 12, pp. 1-18

  13. Exploring the Molecular Machinery of Denitrification in Haloferax mediterranei Through Proteomics

    Frontiers in Microbiology, Vol. 11

  14. Genetic diversity of ecuadorian cocoa from the germplasm bank of Tenguel-Guayas Ecuador based in snp’s.

    Bioagro, Vol. 32, Núm. 2, pp. 75-86

  15. Haloferax mediterranei, an Archaeal Model for Denitrification in Saline Systems, Characterized Through Integrated Physiological and Transcriptional Analyses

    Frontiers in Microbiology, Vol. 11

  16. Heterologous and homologous expression of proteins from haloarchaea: Denitrification as case of study

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 21, Núm. 1

  17. INVES9: el trabajo colaborativo en el aprendizaje basado en proyectos en Iniciación a la Investigación en Biología

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: Convocatòria 2019-20 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 549-556

  18. Influence of water deficit on morphological, physiological and growth of Balsa (Ochroma pyramidale)

    ROMANIAN BIOTECHNOLOGICAL LETTERS, Vol. 25, Núm. 6, pp. 2148-2155

  19. Introductory Chapter: a brief overview on fermetation and fermentation and challenges for the next future

    New advances on fermentation processes (IntechOpen), pp. 3-14

  20. La alcachofa, de la huerta a la mesa: Recetas de Moisés Martínez y estudios sobre el paisaje, el cultivo y sus valores nutricionales

    Servicio de Publicaciones