Publicaciones (46) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2024

  1. A Global Positioning System Used to Monitor the Physical Performance of Elite Beach Handball Referees in a Spanish Championship

    Sensors, Vol. 24, Núm. 3

  2. Active films based on bio-polyethylene and natural extracts rich in tocopherols for food packaging applications

    Frontiers in Materials, Vol. 11

  3. Ambientes alimentarios en el hogar: un área de oportunidad para la investigación y la intervención en nutrición y dietética en adultos y personas mayores

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 2, pp. 82-84

  4. Antioxidant water-resistant fish gelatin nanofibers: A comparative analysis of fructose and citric acid crosslinking and investigation of chlorogenic acid release kinetics

    Food Hydrocolloids, Vol. 150

  5. Análisis de la inclusión del diseño de estudio en los títulos de los artículos publicados en la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética durante el periodo de 2022-2024

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 3, pp. 166-168

  6. Capítulo VI. El estatuto del personal de formación práctica no laboral en el ámbito de la empresa: El valor formativo de las prácticas académicas externas

    Nuevas reglas de contratación laboral para las universidades: Personal de investigación y docente e investigador (UJA Editorial), pp. 245-258

  7. Conclusiones

    Digitalización y mercado laboral en la Comunitat Valenciana: Claves territoriales para su caracterización 2022-2023 (Fundació General de la Universitat de València (FGUV)), pp. 283-290

  8. Conclusions

    Digitalització i mercat laboral a la Comunitat Valenciana: claus territorials de caracterització 2022-23 (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 283-287

  9. Dental shape complexity in Eastern chimpanzees and bonobos

    AMERICAN JOURNAL OF BIOLOGICAL ANTHROPOLOGY

  10. Desarrollo de nuevos productos a partir de cascarilla de cacao para la revalorización de un residuo de gran impacto en la Comunidad Valenciana

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 175-176

  11. Determination of Fe, Cu, and Pb in edible oils using choline chloride:ethylene glycol deep eutectic solvent-based dispersive liquid-liquid microextraction associated with microwave-induced plasma optical emission spectrometry

    Talanta, Vol. 274

  12. Determination of metallic nanoparticles in soils by means spICP-MS after a microwave-assisted extraction treatment

    Talanta, Vol. 272

  13. Development of New Products from Cocoa Huskerry Husk for the revaluation of a Highly Impative Waste in the Valencian Community

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 177-179

  14. Development of a Dispersive Liquid-Liquid Aerosol Phase Extraction Method for the Quantification of Ag, Cd, Cu, Ni, and Pb in Seawater by Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectroscopy

    ACS Omega, Vol. 9, Núm. 27, pp. 29422-29430

  15. Digitalització de les empreses a la Comunitat Valenciana

    Digitalització i mercat laboral a la Comunitat Valenciana: claus territorials de caracterització 2022-23 (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 113-171

  16. Digitalització i mercat laboral a la Comunitat Valenciana: claus territorials de caracterització 2022-23

    Universidad de Valencia = Universitat de València

  17. Digitalización de las empresas en la Comunitat Valenciana

    Digitalización y mercado laboral en la Comunitat Valenciana: Claves territoriales para su caracterización 2022-2023 (Fundació General de la Universitat de València (FGUV)), pp. 113-170

  18. Effectiveness of a Polyphenol-Enriched Blend on Weight Management and Metabolic Syndrome-Related Parameters in Healthy Overweight Adults

    Applied Sciences (Switzerland), Vol. 14, Núm. 9

  19. El crecimiento de universidades españolas que imparten el Grado en Nutrición Humana y Dietética: una llamada a la reflexión

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 3, pp. 169-174

  20. Epidemiology of jellyfish stings using the Sting Index to identify trends and support proactive management

    Ocean and Coastal Management, Vol. 256