Artículos (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2024

  1. A Global Positioning System Used to Monitor the Physical Performance of Elite Beach Handball Referees in a Spanish Championship

    Sensors, Vol. 24, Núm. 3

  2. Active films based on bio-polyethylene and natural extracts rich in tocopherols for food packaging applications

    Frontiers in Materials, Vol. 11

  3. Ambientes alimentarios en el hogar: un área de oportunidad para la investigación y la intervención en nutrición y dietética en adultos y personas mayores

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 2, pp. 82-84

  4. Antioxidant water-resistant fish gelatin nanofibers: A comparative analysis of fructose and citric acid crosslinking and investigation of chlorogenic acid release kinetics

    Food Hydrocolloids, Vol. 150

  5. Análisis de la inclusión del diseño de estudio en los títulos de los artículos publicados en la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética durante el periodo de 2022-2024

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 3, pp. 166-168

  6. Determination of Fe, Cu, and Pb in edible oils using choline chloride:ethylene glycol deep eutectic solvent-based dispersive liquid-liquid microextraction associated with microwave-induced plasma optical emission spectrometry

    Talanta, Vol. 274

  7. Determination of metallic nanoparticles in soils by means spICP-MS after a microwave-assisted extraction treatment

    Talanta, Vol. 272

  8. Development of a Dispersive Liquid-Liquid Aerosol Phase Extraction Method for the Quantification of Ag, Cd, Cu, Ni, and Pb in Seawater by Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectroscopy

    ACS Omega, Vol. 9, Núm. 27, pp. 29422-29430

  9. Effectiveness of a Polyphenol-Enriched Blend on Weight Management and Metabolic Syndrome-Related Parameters in Healthy Overweight Adults

    Applied Sciences (Switzerland), Vol. 14, Núm. 9

  10. El crecimiento de universidades españolas que imparten el Grado en Nutrición Humana y Dietética: una llamada a la reflexión

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 3, pp. 169-174

  11. Epidemiology of jellyfish stings using the Sting Index to identify trends and support proactive management

    Ocean and Coastal Management, Vol. 256

  12. Evaluation of highly adsorptive Guefoams (multifunctional guest-containing foams) as a potential sorbent for determination of volatile organic compounds (VOCs) by means of thermal desorption

    Microchimica Acta, Vol. 191, Núm. 3

  13. Evaluation of lignin and dip coating for elemental analysis by thin film microextraction followed by laser-induced breakdown spectroscopy

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 217

  14. Importancia de la revisión por pares en la construcción del conocimiento: una mirada desde la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 1, pp. 1-3

  15. Microwave-sustained inductively coupled atmospheric-pressure plasma (MICAP) for the elemental analysis of complex matrix samples

    Talanta, Vol. 271

  16. Sensory Attributes and Instrumental Chemical Parameters of Commercial Spanish Cured Ewes’ Milk Cheeses: Insights into Cheese Quality Figures

    Foods, Vol. 13, Núm. 1

  17. Similar improvements in 5-km performance and maximal oxygen uptake with submaximal and maximal 10-20-30 training in runners, but increase in muscle oxidative phosphorylation occur only with maximal effort training

    Scandinavian Journal of Medicine and Science in Sports, Vol. 34, Núm. 1

  18. Standardization of microwave-assisted extraction procedures for characterizing non-labile metallic nanoparticles in environmental solid samples by means of single particle ICP-MS

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 39, Núm. 7, pp. 1736-1740

  19. Tunable Properties of Non-Volatile Magnetic Mixtures on Different Surfaces

    ChemPhysChem

  20. Valorización de subproductos agroalimentarios de la piña (Ananas comosus (L.) Merrill) para la obtención de compuestos antioxidantes y su posterior incorporación a polímeros para aplicaciones de envasado activo para derivados cárnicos (Proyecto VALPIPACK)

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 328, pp. 62-70