Departamento
QUIMICA ANALITICA, NUTRICION Y BROMATOLOGÍA
Artículos (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2024
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A Global Positioning System Used to Monitor the Physical Performance of Elite Beach Handball Referees in a Spanish Championship
Sensors, Vol. 24, Núm. 3
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Active films based on bio-polyethylene and natural extracts rich in tocopherols for food packaging applications
Frontiers in Materials, Vol. 11
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Ambientes alimentarios en el hogar: un área de oportunidad para la investigación y la intervención en nutrición y dietética en adultos y personas mayores
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 2, pp. 82-84
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Antioxidant water-resistant fish gelatin nanofibers: A comparative analysis of fructose and citric acid crosslinking and investigation of chlorogenic acid release kinetics
Food Hydrocolloids, Vol. 150
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Análisis de la inclusión del diseño de estudio en los títulos de los artículos publicados en la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética durante el periodo de 2022-2024
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 3, pp. 166-168
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Determination of Fe, Cu, and Pb in edible oils using choline chloride:ethylene glycol deep eutectic solvent-based dispersive liquid-liquid microextraction associated with microwave-induced plasma optical emission spectrometry
Talanta, Vol. 274
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Determination of metallic nanoparticles in soils by means spICP-MS after a microwave-assisted extraction treatment
Talanta, Vol. 272
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Development of a Dispersive Liquid-Liquid Aerosol Phase Extraction Method for the Quantification of Ag, Cd, Cu, Ni, and Pb in Seawater by Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectroscopy
ACS Omega, Vol. 9, Núm. 27, pp. 29422-29430
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Effectiveness of a Polyphenol-Enriched Blend on Weight Management and Metabolic Syndrome-Related Parameters in Healthy Overweight Adults
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 14, Núm. 9
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El crecimiento de universidades españolas que imparten el Grado en Nutrición Humana y Dietética: una llamada a la reflexión
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 3, pp. 169-174
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Epidemiology of jellyfish stings using the Sting Index to identify trends and support proactive management
Ocean and Coastal Management, Vol. 256
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Evaluation of highly adsorptive Guefoams (multifunctional guest-containing foams) as a potential sorbent for determination of volatile organic compounds (VOCs) by means of thermal desorption
Microchimica Acta, Vol. 191, Núm. 3
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Evaluation of lignin and dip coating for elemental analysis by thin film microextraction followed by laser-induced breakdown spectroscopy
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 217
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Importancia de la revisión por pares en la construcción del conocimiento: una mirada desde la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 1, pp. 1-3
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Microwave-sustained inductively coupled atmospheric-pressure plasma (MICAP) for the elemental analysis of complex matrix samples
Talanta, Vol. 271
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Sensory Attributes and Instrumental Chemical Parameters of Commercial Spanish Cured Ewes’ Milk Cheeses: Insights into Cheese Quality Figures
Foods, Vol. 13, Núm. 1
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Similar improvements in 5-km performance and maximal oxygen uptake with submaximal and maximal 10-20-30 training in runners, but increase in muscle oxidative phosphorylation occur only with maximal effort training
Scandinavian Journal of Medicine and Science in Sports, Vol. 34, Núm. 1
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Standardization of microwave-assisted extraction procedures for characterizing non-labile metallic nanoparticles in environmental solid samples by means of single particle ICP-MS
Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 39, Núm. 7, pp. 1736-1740
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Tunable Properties of Non-Volatile Magnetic Mixtures on Different Surfaces
ChemPhysChem
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Valorización de subproductos agroalimentarios de la piña (Ananas comosus (L.) Merrill) para la obtención de compuestos antioxidantes y su posterior incorporación a polímeros para aplicaciones de envasado activo para derivados cárnicos (Proyecto VALPIPACK)
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 328, pp. 62-70