BIOTECNOLOGIA
Departamento
Universidad Complutense de Madrid
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Complutense de Madrid (9)
2023
-
Application of 3D digital microscopy to the study of non-alimentary dental wear
AMERICAN JOURNAL OF BIOLOGICAL ANTHROPOLOGY
-
Beneficial Effects of Olive Oil Enriched with Lycopene on the Plasma Antioxidant and Anti-Inflammatory Profile of Hypercholesterolemic Patients
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 7
2022
-
Adopting an immersive virtual reality system to enhance Pre-service teachers' communicative competence
2022 INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCED LEARNING TECHNOLOGIES (ICALT 2022)
2021
-
A Teacher Training Proposal for Classroom Conflict Management through Virtual Reality
IEEE 21ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCED LEARNING TECHNOLOGIES (ICALT 2021)
2019
-
Adaptación Curricular. Un estudio comparado entre la Universidad de Alicante y la Universidad Complutense de Madrid
Redes de Investigación e Innovación en Docencia Universitaria: Volumen 2019 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 519-529
-
El procedimiento de adaptación curricular en la Universidad de Alicante: Propuesta de un modelo homogéneo
Redes de Investigación e Innovación en Docencia Universitaria: Volumen 2019 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 531-539
2017
-
The diet of the first Europeans from Atapuerca
Scientific Reports, Vol. 7
2009
-
Effects of alcohol-free beer on lipid profile and parameters of oxidative stress and inflammation in elderly women
Nutrition, Vol. 25, Núm. 2, pp. 182-187
2000
-
A sensitive monoclonal antibody sandwich ELISA for the measurement of the major olive pollen allergen Ole e 1
International Archives of Allergy and Immunology, Vol. 122, Núm. 3, pp. 224-228