Publications by the researcher in collaboration with PATROCINIO DEL CARMEN ZARAGOZA SAEZ (120)

2023

  1. Analyzing the effect of Corporate Social Responsibility on Green Innovation Performance in the Spanish wine industry: A structural equation modeling analysis

    Agribusiness, Vol. 39, Núm. 4, pp. 985-1006

  2. Corporate social responsibility and strategic knowledge management as mediators between sustainable intangible capital and hotel performance

    Journal of Sustainable Tourism, Vol. 31, Núm. 4, pp. 908-930

  3. Corporate social responsibility vs. corporate sustainability: Different concepts for a common goal

    Research Anthology on Business Law, Policy, and Social Responsibility (IGI Global), pp. 362-373

  4. Does green intellectual capital affect green innovation performance? Evidence from the Spanish wine industry

    British Food Journal, Vol. 125, Núm. 4, pp. 1469-1487

  5. El capital intelectual verde en la industria vinícola española: el caso de Bodegas Hijos de Juan Gil

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  6. El capital intelectual verde y los objetivos de desarrollo sostenible: un vínculo inexplorado

    Persona, empresa, sociedad y emprendimiento en el contexto de los ODS (Dykinson), pp. 681-686

  7. El impacto económico generado por la actividad enoturística en España: un análisis aplicado a las Rutas del Vino de España

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  8. Enoturismo y sostenibilidad: estudio de casos en la Ruta del Vino de Alicante (España)

    Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 21, Núm. 2, pp. 307-320

  9. Green innovation: Balancing economic efficiency with environmental protection

    Research Anthology on Business Law, Policy, and Social Responsibility (IGI Global), pp. 916-931

  10. La industria vinícola española: La importancia del adecuado maridaje entre las capacidades organizativas y los activos intangibles

    Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

  11. Los intangibles verdes en la industria del vino

    Persona, empresa, sociedad y emprendimiento en el contexto de los ODS (Dykinson), pp. 675-680

  12. Metodologías activas y ODS en la docencia empresarial: innovacionesbasadas en la gamificación y el uso de las TICs

    Nuevos formatos para el aprendizaje informal: ¿útiles para el formal? (Octaedro), pp. 115-127