Publications dans lesquelles il/elle collabore avec JORGE PEREIRA MOLINER (83)

2022

  1. Gestión medioambiental y gestión de la calidad

    Memorias del Programa de Redes de investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2021-22 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1171-1186

  2. Impacto de la gestión de la calidad y la gestión medioambiental en las prácticas sociales: un estudio del sector hotelero español

    Empresa, estrategia y sostenibilidad: Homenaje al profesor Enrique Claver Cortés (Servicio de Publicaciones), pp. 139-156

  3. Los destinos turísticos inteligentes y la sostenibilidad

    Revista de Estudios Empresariales. Segunda época, Núm. 2, pp. 51-71

  4. Sostenibilidad y desempeño en la industria hotelera: El papel mediador de las ventajas competitivas

    Cuadernos de turismo, Núm. 49, pp. 105-130

  5. The relationship between internalisation of a quality standard and customer results via employee and social results in the hotel industry

    Total Quality Management and Business Excellence, Vol. 33, Núm. 13-14, pp. 1656-1673

2021

  1. Developing ambidexterity through quality management and their effects on performance

    International Journal of Hospitality Management, Vol. 92

  2. Environmental management, human resource management and green human resource management: A literature review

    Administrative Sciences, Vol. 11, Núm. 2

  3. Gestión Medioambiental y Gestión de la Calidad

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 3015-3032

  4. How do dynamic capabilities explain hotel performance?

    International Journal of Hospitality Management, Vol. 98

  5. Mixed methods research and environmental management: A reflective perspective of a research group and some lessons from experience

    Sustainability and Small and Medium-sized Enterprises: Lessons from Mixed Methods Research (Taylor and Francis), pp. 69-83

  6. Sustainability, Competitive Advantages and Performance in the Hotel Industry: A Synergistic Relationship

    Journal of Tourism and Services, Vol. 12, Núm. 23, pp. 132-149

  7. The association between environmental sustainable development and internalization of a quality standard

    Business Strategy and the Environment, Vol. 30, Núm. 5, pp. 2587-2599

  8. The microfoundations of organizational ambidexterity: A systematic review of individual ambidexterity through a multilevel framework

    Business Research Quarterly, Vol. 24, Núm. 4, pp. 355-371