Publicacións (75) Publicacións de FRUTOS CARLOS MARHUENDA EGEA

2024

  1. Assessment of the Biodegradability and Compostability of Finished Leathers: Analysis Using Spectroscopy and Thermal Methods

    Polymers, Vol. 16, Núm. 13

  2. La calidad del pescado que consumimos: Una aproximación analítica mediante resonancia magnética nuclear (HR-MAS)

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 187-189

  3. Metabolomic and Lipidomic Tools for Tracing Fish Escapes from Aquaculture Facilities

    ACS Food Science and Technology, Vol. 4, Núm. 4, pp. 871-879

  4. The quality of the Fish We Eat: An Analytical Approach Using Nuclear Magnetic Resonance (HR-MAS)

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 189-191

2021

  1. Análisis elemental y mineralógico de la cerámica de Ilici-La Alcudia

    La Fundación Universitaria La Alcudia de Investigación Arqueológica (1996-2021): 25 años creando patrimonio (Servicio de Publicaciones), pp. 137-147

  2. Role of proteins and soluble peptides as limiting components during the co-composting of agro-industrial wastes

    Journal of Environmental Management, Vol. 300

2017

  1. Desarrollo del aprendizaje activo mediante problemas en bioquímica

    Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1416-1427

  2. Development of organic fertilizers from food market waste and urban gardening by composting in Ecuador

    PLoS ONE, Vol. 12, Núm. 7

  3. Metabolomics

    PERSPECTIVES IN SUSTAINABLE NEMATODE MANAGEMENT THROUGH POCHONIA CHLAMYDOSPORIA APPLICATIONS FOR ROOT AND RHIZOSPHERE HEALTH (SPRINGER INTERNATIONAL PUBLISHING AG), pp. 169-181