NURIA OLGA
GRANE TERUEL
PROFESOR/A TITULAR UNIVERSIDAD
Universidad de Córdoba (Colombia)
Montería, ColombiaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Córdoba (Colombia) (5)
2021
-
Quantification of cyanogenic compounds, amygdalin, prunasin, and hydrocyanic acid in almonds (Prunus dulcis Miller) for industrial uses
Revista Colombiana de Ciencias Horticolas, Vol. 15, Núm. 3
2012
-
Influence of the pollinizer in the amygdalin content of almonds
Scientia Horticulturae, Vol. 139, pp. 62-65
-
contenido del glucósido cianogénico amigdalina en semillas de almendra con relación al genotipo con sabor amargo
Agronomia Colombiana, Vol. 30, Núm. 2, pp. 260-265
2011
-
Influence of the pollinator in the amygdalin content of almonds
Acta Horticulturae
2002
-
Chromatographic determination of cyanoglycosides prunasin and amygdalin in plant extracts using a porous graphitic carbon column
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 24, pp. 6960-6963