Saila
QUIMICA ANALITICA, NUTRICION Y BROMATOLOGÍA
Argitalpenak (46) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2024
-
A Global Positioning System Used to Monitor the Physical Performance of Elite Beach Handball Referees in a Spanish Championship
Sensors, Vol. 24, Núm. 3
-
Active films based on bio-polyethylene and natural extracts rich in tocopherols for food packaging applications
Frontiers in Materials, Vol. 11
-
Ambientes alimentarios en el hogar: un área de oportunidad para la investigación y la intervención en nutrición y dietética en adultos y personas mayores
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 2, pp. 82-84
-
Antioxidant water-resistant fish gelatin nanofibers: A comparative analysis of fructose and citric acid crosslinking and investigation of chlorogenic acid release kinetics
Food Hydrocolloids, Vol. 150
-
Análisis de la inclusión del diseño de estudio en los títulos de los artículos publicados en la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética durante el periodo de 2022-2024
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 3, pp. 166-168
-
Capítulo VI. El estatuto del personal de formación práctica no laboral en el ámbito de la empresa: El valor formativo de las prácticas académicas externas
Nuevas reglas de contratación laboral para las universidades: Personal de investigación y docente e investigador (UJA Editorial), pp. 245-258
-
Conclusiones
Digitalización y mercado laboral en la Comunitat Valenciana: Claves territoriales para su caracterización 2022-2023 (Fundació General de la Universitat de València (FGUV)), pp. 283-290
-
Conclusions
Digitalització i mercat laboral a la Comunitat Valenciana: claus territorials de caracterització 2022-23 (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 283-287
-
Dental shape complexity in Eastern chimpanzees and bonobos
AMERICAN JOURNAL OF BIOLOGICAL ANTHROPOLOGY
-
Desarrollo de nuevos productos a partir de cascarilla de cacao para la revalorización de un residuo de gran impacto en la Comunidad Valenciana
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 175-176
-
Determination of Fe, Cu, and Pb in edible oils using choline chloride:ethylene glycol deep eutectic solvent-based dispersive liquid-liquid microextraction associated with microwave-induced plasma optical emission spectrometry
Talanta, Vol. 274
-
Determination of metallic nanoparticles in soils by means spICP-MS after a microwave-assisted extraction treatment
Talanta, Vol. 272
-
Development of New Products from Cocoa Huskerry Husk for the revaluation of a Highly Impative Waste in the Valencian Community
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 177-179
-
Development of a Dispersive Liquid-Liquid Aerosol Phase Extraction Method for the Quantification of Ag, Cd, Cu, Ni, and Pb in Seawater by Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectroscopy
ACS Omega, Vol. 9, Núm. 27, pp. 29422-29430
-
Digitalització de les empreses a la Comunitat Valenciana
Digitalització i mercat laboral a la Comunitat Valenciana: claus territorials de caracterització 2022-23 (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 113-171
-
Digitalització i mercat laboral a la Comunitat Valenciana: claus territorials de caracterització 2022-23
Universidad de Valencia = Universitat de València
-
Digitalización de las empresas en la Comunitat Valenciana
Digitalización y mercado laboral en la Comunitat Valenciana: Claves territoriales para su caracterización 2022-2023 (Fundació General de la Universitat de València (FGUV)), pp. 113-170
-
Effectiveness of a Polyphenol-Enriched Blend on Weight Management and Metabolic Syndrome-Related Parameters in Healthy Overweight Adults
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 14, Núm. 9
-
El crecimiento de universidades españolas que imparten el Grado en Nutrición Humana y Dietética: una llamada a la reflexión
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 3, pp. 169-174
-
Epidemiology of jellyfish stings using the Sting Index to identify trends and support proactive management
Ocean and Coastal Management, Vol. 256