Publicacions (88) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

2020

  1. A multinebulization technique for the determination of trace metals in a marine biota sample by on-line isotope dilution inductively coupled plasma mass spectrometry (OID-ICP-MS)

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 35, Núm. 11, pp. 2509-2516

  2. A new multinebulizer for spectrochemical analysis: Wear metal determination in used lubricating oils by on-line standard dilution analysis (SDA) using inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP OES)

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 35, Núm. 2, pp. 265-272

  3. Acute Response In Lower Body Power In Diferent Protoet Al Hiit In Active Men

    Actividad física y deporte: ciencia y profesión, Vol. 33, pp. 72-72

  4. Analytical performance of the Conical torch in inductively coupled plasma optical emission spectroscopy operating methanol and 1-propanol solutions

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 35, Núm. 12, pp. 2956-2963

  5. Assessment of nutritional-dietary status, body composition, eating behavior, and perceived image in rhythmic gymnastics athletes

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 37, Núm. 6, pp. 1217-1225

  6. Authentication of “adelita” raspberry cultivar based on physical properties, antioxidant activity and volatile profile

    Antioxidants, Vol. 9, Núm. 7, pp. 1-15

  7. Biodegradable poly(ε-caprolactone) active films loaded with MSU-X mesoporous silica for the release of α-tocopherol

    Polymers, Vol. 12, Núm. 1

  8. Body composition characteristics of handball players: systematic review

    Archivos de Medicina del Deporte, Vol. 37, Núm. 1, pp. 52-61

  9. Calorie restriction improves physical performance and modulates the antioxidant and inflammatory responses to acute exercise

    Nutrients, Vol. 12, Núm. 4

  10. Caracterización del deportista resiliente y dependiente del ejercicio físico

    Cultura, ciencia y deporte, Vol. 15, Núm. 43, pp. 17-26

  11. Chemometric comparison of almond oxidation rates using kinetic parameters obtained by infrared spectroscopy

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 12, pp. 4549-4557

  12. Chronic effects and optimal dosage of strength training on SBP and DBP: a systematic review with meta-analysis

    Journal of hypertension, Vol. 38, Núm. 10, pp. 1909-1918

  13. Comparación antropométrica de la intervención nutricional en deporte aeróbico de larga duración y anaeróbico intermitente

    Actividad física y deporte: ciencia y profesión, Vol. 33, pp. 62-62

  14. Composición corporal en jugadoras de balonmano

    Actividad física y deporte: ciencia y profesión, Vol. 33, pp. 65-65

  15. Composición corporal en jugadores de balonmano

    Actividad física y deporte: ciencia y profesión, Vol. 33, pp. 59-59

  16. Composición química de la alcachofa y evidencias sobre sus efectos beneficiosos para la salud

    La alcachofa, de la huerta a la mesa: Recetas de Moisés Martínez y estudios sobre el paisaje, el cultivo y sus valores nutricionales (Servicio de Publicaciones), pp. 45-56

  17. Controlled release of thymol from poly(Lactic acid)-based silver nanocomposite films with antibacterial and antioxidant activity

    Antioxidants, Vol. 9, Núm. 5

  18. Controlled release, disintegration, antioxidant, and antimicrobial properties of poly (lactic acid)/thymol/nanoclay composites

    Polymers, Vol. 12, Núm. 9

  19. Desarrollo de metodologías innovadoras para la realización de actividades de laboratorio en la asignatura Análisis Toxicológico y Forense del Grado en Química

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: Convocatòria 2019-20 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1281-1284

  20. Determination of cadmium in used engine oil, gasoline and diesel by electrothermal atomic absorption spectrometry using magnetic ionic liquid-based dispersive liquid-liquid microextraction

    Talanta, Vol. 220