QUIMICA ANALITICA, NUTRICION Y BROMATOLOGÍA
Departamento
AMANDA
TEROL PARDO
Investigadora en el periodo 2010-2012
Publicaciones en las que colabora con AMANDA TEROL PARDO (15)
2014
-
Speciation analysis by small-bore HPLC coupled to ICP-MS
TrAC - Trends in Analytical Chemistry, Vol. 61, pp. 92-106
2013
-
Beer analyses in each step of the commercial production: A new technique for maltose determination
Advances in Chemistry Research (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 29-50
-
Influence of chemical species on the determination of arsenic using inductively coupled plasma mass spectrometry at a low liquid flow rate
Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 28, Núm. 11, pp. 1718-1724
2012
-
Desarrollo de la cromatografía de líquidos a alta temperatura y de microondas para el análisis de alimentos
Desarrollo de la cromatografía de líquidos a alta temperatura y de microondas para el análisis de alimentos
-
High temperature liquid chromatography-inductively coupled plasma mass spectrometry for the determination of arsenosugars in biological samples
Journal of Chromatography A, Vol. 1262, pp. 70-76
-
Microwave high performance liquid chromatography with UV-visible detection. Application to vitamins determination
Analyst, Vol. 137, Núm. 9, pp. 2260-2266
-
Rapid and sensitive determination of carbohydrates in foods using high temperature liquid chromatography with evaporative light scattering detection
Journal of Separation Science, Vol. 35, Núm. 8, pp. 929-936
2011
-
Alcohol and metal determination in alcoholic beverages through high-temperature liquid-chromatography coupled to an inductively coupled plasma atomic emission spectrometer
Journal of Chromatography A, Vol. 1218, Núm. 22, pp. 3439-3446
-
Desarrollo y puesta en marcha de la actividad "Catalogación de recursos electrónicos" en asignaturas del área de Nutrición y Bromatología
Redes de investigación docente universitaria: innovaciones metodológicas (Servicio de Publicaciones), pp. 2549-2564
-
Desarrollo y puesta en marcha de la actividad "catalogación de recursos electrónicos" en asignaturas del área de nutrición y bromatología: [póster]
IX Jornades de xarxes d'investigació en docència universitària: disseny de bones pràctiques docents en el context actual
2010
-
Evaluación de la situación de las prácticas de asignaturas del área de enturición y bromatología mediante un cuestionario a través del Campus Virtual
Comunidad investigadora del Programa Redes: proyectos y resultados (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1508-1527
-
Evaluación de las prácticas de asignaturas de la titulación Nutrición Humana y dietética a través del campus virtual
VIII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària: noves titulacions i canvi universitari
-
Evaluación de las prácticas de asignaturas de la titulación nutrición humana y dietética a través del campus virtual
La comunidad universitaria: tarea investigadora ante la práctica docente (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 2436-2456
-
High-Temperature Liquid Chromatography Inductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry hyphenation for the combined organic and inorganic analysis of foodstuffs
Journal of Chromatography A, Vol. 1217, Núm. 40, pp. 6195-6202
-
Simple and rapid analytical method for the simultaneous determination of cetrimonium chloride and alkyl alcohols in hair conditioners
International Journal of Cosmetic Science, Vol. 32, Núm. 1, pp. 65-72