HUERTAS MARIA
DIAZ MULA
Investigadora en el periodo 2013-2014
Antonio Fabián
Guillén Arco
Publicaciones en las que colabora con Antonio Fabián Guillén Arco (22)
2024
-
Chilling injury control in pomegranate fruit with compostable stretchable skin film
Scientia Horticulturae, Vol. 323
-
Chlorogenic Acid as a Promising Tool for Mitigating Chilling Injury: Cold Tolerance and the Ripening Effect on Tomato Fruit (Solanum lycopersicum L.)
Plants, Vol. 13, Núm. 15
-
Control del desgrane en uva embolsada del Vinalopó cv. Doña María con tratamientos precosecha de sorbitol-calcio
Desafíos de maduración y postcosecha de frutos y hortalizas: Actas del XIV Congreso Nacional y XII Ibérico de maduración y postcosecha (Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN-CSIC)), pp. 57-63
-
Quality properties and antioxidant compounds of pomegranate juice as affected by cultivar
Acta Horticulturae, pp. 249-254
-
The juice of sweet cherries treated with brassinosteroids has enhanced phenolic compounds
Acta Horticulturae, pp. 31-34
2017
-
Postharvest treatment with calcium delayed ripening and enhanced bioactive compounds and antioxidant activity of 'Cristalina' sweet cherry
Acta Horticulturae
-
The combination of alginate coating and essential oils delayed postharvest ripening and increased the antioxidant potential of two sweet cherries
Acta Horticulturae
2016
-
Advances in edible coatings
Advances in Postharvest Fruit and Vegetable Technology (CRC Press), pp. 147-166
-
Application of oxalic acid to sweet cherry trees improves yield, quality and phytochemical attributes at harvest
Acta Horticulturae
2015
-
Application of an edible coating based on Aloe vera to improve general quality of minimal processed pomegranate arils
Acta Horticulturae, Vol. 1071, pp. 489-494
-
Effect of different packaging materials on the quality of lemon slices
Acta Horticulturae, Vol. 1071, pp. 237-240
-
Methyl jasmonate and methyl salicylate affect differentially the postharvest ripening process of 'Primulat' sweet cherry
Acta Horticulturae
-
Postharvest treatments with oxalic acid on quality of the early-season sweet cherry cultivar 'Early Lory'
Acta Horticulturae
-
Use of modified atmosphere packaging improves antioxidant activity and bioactive compounds during postharvest storage of 'Collar' figs
Acta Horticulturae, Vol. 1071, pp. 263-268
2014
-
Aplicación de aceites esenciales en combinación con cisteína para la conservación de alcachofa mínimamente procesada
Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos (Fundación Universidad-Empresa ADEIT), pp. 377-381
-
Efecto del aceite de rosa mosqueta en la reducción de daños por frío en la piel de granada (punica granatum cv. Mollar de elche)
Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos (Fundación Universidad-Empresa ADEIT), pp. 329-332
-
La aplicación de jasmonato de metilo y su efecto sobre la maduración y calidad post-recolección de ciruelas
Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos (Fundación Universidad-Empresa ADEIT), pp. 363-367
-
Preharvest application of methyl jasmonate (MeJA) in two plum cultivars. 2. Improvement of fruit quality and antioxidant systems during postharvest storage
Postharvest Biology and Technology, Vol. 98, pp. 115-122
-
Recubrimientos de Aloe vera mejoran la calidad de arilos de granada cv Mollar de Elche mínimamente procesados
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
2013
-
Aloe arborescens and Aloe vera gels as coatings in delaying postharvest ripening in peach and plum fruit
Postharvest Biology and Technology, Vol. 83, pp. 54-57