Publicaciones (33) Publicaciones de JUAN SANCHEZ ANDREU

2013

  1. Adaptación metodológica y diseño de materiales docentes de la asignatura Química Agrícola conforme a las directrices marcadas por el EEES

    Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 2162-2180

  2. Desarrollo de la evaluación de las asignaturas de Edafología y Edafología Aplicada de acuerdo con el EEES

    Diseño de acciones de investigación en docencia universitaria (Servicio de Publicaciones), pp. 1942-1955

  3. Effect of commercial amino acids on iron nutrition of tomato plants grown under lime-induced iron deficiency

    Journal of Plant Nutrition and Soil Science, Vol. 176, Núm. 6, pp. 859-866

2007

  1. Bioprotector effect of commercial humic substances against saline stress in tomato plants cv. Durinta and cv. Jaguar

    Agrochimica, Vol. 51, Núm. 2-3, pp. 105-113

  2. Eficacia del fertilizante Algex Plus Fe en disolución nutritiva y suelos calizos

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 26, Núm. 305, pp. 237-240

  3. Partial replacement of Fe(o,o-EDDHA) by humic substances for Fe nutrition and fruit quality of citrus

    Journal of Plant Nutrition and Soil Science, Vol. 170, Núm. 4, pp. 474-478

2006

  1. Improvement of iron uptake in table grape by addition of humic substances

    Journal of Plant Nutrition, Vol. 29, Núm. 2, pp. 259-272

  2. Química del suelo y medio ambiente

    Servicio de Publicaciones

2005

  1. Activación de los mecanismos de toma de hierro por substancias húmicas en plantas de tomate

    V Congresso Ibérico de Ciências Hortícolas ; IV Congresso Iberoamericano de Ciências Hortícolas: [comunicaçoes]

  2. Effect of humic amendments on inorganic N, dehydrogenase and alkaline phosphatase activities of a Mediterranean soil

    Biology and Fertility of Soils, Vol. 42, Núm. 2, pp. 172-177

  3. Use of humic substances and amino acids to enhance iron availability for tomato plants from applications of the chelate FeEDDHA

    Journal of Plant Nutrition, Vol. 28, Núm. 11, pp. 1877-1886