Publicacions en què col·labora amb VICENTE CLEMENTE GOMEZ (13)
2024
-
Benefits and challenges of the public food procurement program: Perspectives of technicians and managers of family farmer organizations in Brazil
Heliyon, Vol. 10, Núm. 20
-
Experiences of food insecurity in the Roma population before and during the COVID-19 lockdown in Spain
PLoS ONE, Vol. 19, Núm. 7 July
2021
-
Government policy for the procurement of food from local family farming in brazilian public institutions
Foods, Vol. 10, Núm. 7
-
Opinión del alumnado de Nutrición Humana y Dietética sobre la formación de salud pública recibida durante el grado en diferentes universidades españolas
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2020-21 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 885-922
-
Professional competencies and public health content in the human nutrition and dietetics degree program: A qualitative study based on experts' consensus
PLoS ONE, Vol. 16, Núm. 1 January
2018
-
Opinión del alumnado de Enfermería sobre la formación de salud pública recibida durante el grado en las universidades de Alicante, Oviedo, Granada, Santiago y Girona
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2017-18 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1651-1668
2017
-
Red de estudio de competencias en salud pública en el Grado de Enfermería
Memorias del Programa de Redes-I3CE de calidad, innovación e investigación en docencia universitaria: Convocatoria 2016-17 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1428-1445
2016
-
RedECOSP: Red de Estudio de Competencias en Salud Pública
Investigación e Innovación Educativa en Docencia Universitaria: Retos, propuestas y acciones (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1897-1916
2011
-
Temas prioritarios, diseño de estudiosy distribución geográfica de artículos publicados en revistas de nutrición
Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 4, pp. 784-791
2010
-
IMPROVING NURSING COMMUNITY PRACTICES TEACHING SKILLS. UNIVERSITY OF ALICANTE
EDULEARN10: INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES
-
The potential role of taxes and subsidies on food in the prevention of obesity in Europe
Journal of Epidemiology and Community Health, Vol. 64, Núm. 8, pp. 696-704
2009
-
Policy options for obesity in Europe: A comparison of public health specialists with other stakeholders
Public Health Nutrition, Vol. 12, Núm. 7, pp. 896-908
2008
-
Assessment criteria for public policies on obesity: The view of Spanish stakeholders
Gaceta Sanitaria, Vol. 22, Núm. 4, pp. 309-320