Planificación y gestión sostenible del turismo
Universidad Complutense de Madrid
Madrid, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Universidad Complutense de Madrid (11)
2024
-
La influencia del trabajo en la identidad personal: Una investigación cualitativa
RES. Revista Española de Sociología, Vol. 33, Núm. 1
2023
-
Reinventing Destination Management and Planning: Taking Stock of a Decade of Smart Destinations Development in Spain
Geographies of Tourism and Global Change (Springer Nature), pp. 207-224
-
Smart city and smart destination planning: Examining instruments and perceived impacts in Spain
Cities, Vol. 137
-
Territorial planning in times of crisis (2008-2022): paradigm shift and re-growth on the Coast of Alicante (Spain)
BAGE. Boletín de la Asociación Española de Geografía, Núm. 99
-
Territorios turísticos de bajas emisiones: una posible estrategia ante el cambio climático
Transición energética y construcción social del territorio ante el reto del cambio climático y el nuevo marco geopolítico (Aranzadi), pp. 259-296
-
The Relationship Between Water and Tourism in the Spanish Mediterranean: An Efficient Management?
Geographies of Tourism and Global Change (Springer Nature), pp. 245-260
2021
-
Tourist guides and free tours: A controversial relationship
Tourist Studies, Vol. 21, Núm. 3, pp. 486-506
2020
-
Beyond tourismphobia: Conceptualizing a new framework to analyze attitudes towards tourism
Handbook of Research on the Impacts, Challenges, and Policy Responses to Overtourism (IGI Global), pp. 60-74
2019
-
Integrating overtourism in the smart tourism cities Agenda
e-Review of Tourism Research, Vol. 17, Núm. 2, pp. 122-139
2016
-
El desarrollo del fenómeno de los tours gratuitos (free tours) en los destinos culturales. El caso de la ciudad de Madrid: colaboración o negocio
Monografies de la Societat d'Historia Natural de les Balears, Vol. 2016-January, Núm. 23, pp. 265-279
2008
-
Overexploitation and water quality in the Crevillente aquifer (Alicante, SE Spain)
WIT Transactions on Ecology and the Environment, Vol. 111, pp. 75-84