Universidad Complutense de Madrid-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (11)

2024

  1. La influencia del trabajo en la identidad personal: Una investigación cualitativa

    RES. Revista Española de Sociología, Vol. 33, Núm. 1

2023

  1. Reinventing Destination Management and Planning: Taking Stock of a Decade of Smart Destinations Development in Spain

    Geographies of Tourism and Global Change (Springer Nature), pp. 207-224

  2. Smart city and smart destination planning: Examining instruments and perceived impacts in Spain

    Cities, Vol. 137

  3. Territorial planning in times of crisis (2008-2022): paradigm shift and re-growth on the Coast of Alicante (Spain)

    BAGE. Boletín de la Asociación Española de Geografía, Núm. 99

  4. Territorios turísticos de bajas emisiones: una posible estrategia ante el cambio climático

    Transición energética y construcción social del territorio ante el reto del cambio climático y el nuevo marco geopolítico (Aranzadi), pp. 259-296

  5. The Relationship Between Water and Tourism in the Spanish Mediterranean: An Efficient Management?

    Geographies of Tourism and Global Change (Springer Nature), pp. 245-260

2021

  1. Tourist guides and free tours: A controversial relationship

    Tourist Studies, Vol. 21, Núm. 3, pp. 486-506

2020

  1. Beyond tourismphobia: Conceptualizing a new framework to analyze attitudes towards tourism

    Handbook of Research on the Impacts, Challenges, and Policy Responses to Overtourism (IGI Global), pp. 60-74

2019

  1. Integrating overtourism in the smart tourism cities Agenda

    e-Review of Tourism Research, Vol. 17, Núm. 2, pp. 122-139

2016

  1. El desarrollo del fenómeno de los tours gratuitos (free tours) en los destinos culturales. El caso de la ciudad de Madrid: colaboración o negocio

    Monografies de la Societat d'Historia Natural de les Balears, Vol. 2016-January, Núm. 23, pp. 265-279

2008

  1. Overexploitation and water quality in the Crevillente aquifer (Alicante, SE Spain)

    WIT Transactions on Ecology and the Environment, Vol. 111, pp. 75-84