Social Innovation and Gastronomic Intelligence Laboratory (Isig-Lab)Design of Food and Wine Routes Linked to Popular Labour Festivals

  1. Rosa María Torres Valdés 1
  2. Covadonga Ordóñez García 1
  3. Olga Grao Gilq 1
  4. Pablo Lacoste 2
  1. 1 Universitat d'Alacant
    info

    Universitat d'Alacant

    Alicante, España

    ROR https://ror.org/05t8bcz72

  2. 2 Universidad de Chile
    info

    Universidad de Chile

    Santiago de Chile, Chile

    ROR https://ror.org/047gc3g35

Liburua:
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023
  1. Jordá Guijarro, Juana D (dir.)
  2. Ruiz García, Ángeles (coord.)
  3. Peretó Rovira, Alexandre (coord.)
  4. Romero, Juan Vicente (coord.)

Argitaletxea: Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

ISBN: 9788413022727

Argitalpen urtea: 2024

Orrialdeak: 160-161

Mota: Liburuko kapitulua