The impact of farming on prehistoric culinary practices throughout Northern Europe

  1. Lucquin, A.
  2. Robson, H.K.
  3. Oras, E.
  4. Lundy, J.
  5. Moretti, G.
  6. Carretero, L.G.
  7. Dekker, J.
  8. Demirci, Ö.
  9. Dolbunova, E.
  10. McLaughlin, T.R.
  11. Piezonka, H.
  12. Talbot, H.M.
  13. Adamczak, K.
  14. Czekaj-Zastawny, A.
  15. Groß, D.
  16. Gumiński, W.
  17. Hartz, S.
  18. Kabaciński, J.
  19. Koivisto, S.
  20. Linge, T.E.
  21. Meyer, A.-K.
  22. Mökkönen, T.
  23. Philippsen, B.
  24. Piličiauskas, G.
  25. Visocka, V.
  26. Kriiska, A.
  27. Raemaekers, D.
  28. Meadows, J.
  29. Heron, C.
  30. Craig, O.E.
  31. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America

ISSN: 1091-6490 0027-8424

Año de publicación: 2023

Volumen: 120

Número: 43

Tipo: Artículo

DOI: 10.1073/PNAS.2310138120 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible