The impact of farming on prehistoric culinary practices throughout Northern Europe
- Lucquin, A.
- Robson, H.K.
- Oras, E.
- Lundy, J.
- Moretti, G.
- Carretero, L.G.
- Dekker, J.
- Demirci, Ö.
- Dolbunova, E.
- McLaughlin, T.R.
- Piezonka, H.
- Talbot, H.M.
- Adamczak, K.
- Czekaj-Zastawny, A.
- Groß, D.
- Gumiński, W.
- Hartz, S.
- Kabaciński, J.
- Koivisto, S.
- Linge, T.E.
- Meyer, A.-K.
- Mökkönen, T.
- Philippsen, B.
- Piličiauskas, G.
- Visocka, V.
- Kriiska, A.
- Raemaekers, D.
- Meadows, J.
- Heron, C.
- Craig, O.E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1091-6490, 0027-8424
Año de publicación: 2023
Volumen: 120
Número: 43
Tipo: Artículo