Preferred reporting items for systematic review and meta-analysis protocols (PRISMA-P) 2015 statement

  1. Moher, D.
  2. Shamseer, L.
  3. Clarke, M.
  4. Ghersi, D.
  5. Liberati, A.
  6. Petticrew, M.
  7. Shekelle, P.
  8. Stewart, L.A.
  9. Estarli, M.
  10. Barrera, E.S.A.
  11. Martínez-Rodríguez, R.
  12. Baladia, E.
  13. Agüero, S.D.
  14. Camacho, S.
  15. Buhring, K.
  16. Herrero-López, A.
  17. Gil-González, D.M.
  18. Altman, D.G.
  19. Booth, A.
  20. Chan, A.-W.
  21. Chang, S.
  22. Clifford, T.
  23. Dickersin, K.
  24. Egger, M.
  25. Gøtzsche, P.C.
  26. Grimshaw, J.M.
  27. Groves, T.
  28. Helfand, M.
  29. Higgins, J.
  30. Lasserson, T.
  31. Lau, J.
  32. Lohr, K.
  33. McGowan, J.
  34. Mulrow, C.
  35. Norton, M.
  36. Page, M.
  37. Sampson, M.
  38. Schünemann, H.
  39. Simera, I.
  40. Summerskill, W.
  41. Tetzlaff, J.
  42. Trikalinos, T.A.
  43. Tovey, D.
  44. Turner, L.
  45. Whitlock, E.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica

ISSN: 2173-1292

Año de publicación: 2016

Volumen: 20

Número: 2

Páginas: 148-160

Tipo: Artículo

DOI: 10.1186/2046-4053-4-1 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor