Evolución histórica de las estrategias alimentarias y sus condicionantes

  1. Bernabeu Mestre, Josep
  2. Esplugues Pellicer, Josep Xavier
  3. Trescastro López, Eva María

Editorial: Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

ISBN: 978-84-943603-0-5

Any de publicació: 2014

Tipus: Llibre

Resum

Aquest manual docent ha sigut elaborat en el marc de l'assignatura "Alimentació i Cultura", Bloc d'Història, que s'imparteix en el primer curs del Grau en Nutrició Humana i Dietètica. El llibre té com a objectius conèixer l'evolució històrica, antropològica i sociològica de l'alimentació, la nutrició i la dietètica en el context de la salut i la malaltia; explicar, amb l'ajuda del mètode històric, la diversitat de factors que han incidit en els diferents sistemes de producció i consum d'aliments; i introduir l'alumne en la diversitat de factors biològics, científics, culturals, econòmics, polítics, socials, etc., que han determinat i condicionat històricament el binomi alimentació/nutrició.