Publicaciones en las que colabora con ASCENSION MARTINEZ MARQUEZ (27)

2024

  1. Agricultura celular y molecular para una cocina de vanguardia: Health and Sensations

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 163-164

  2. Biosynthesis of Piceatannol from Resveratrol in Grapevine Can Be Mediated by Cresolase-Dependent Ortho-Hydroxylation Activity of Polyphenol Oxidase

    Plants, Vol. 13, Núm. 18

  3. Cellular and Molecular Agriculture for Cutting-Edge Cuisine: Health and Sensations

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 165-167

  4. Cultured plant cells: Innovative ingredient for the mediterranean gastronomy

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 83-86

  5. Células vegetales cultivadas: Ingrediente innovador para la gastronomía mediterránea

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 79-82

  6. Prenylated Flavonoids of the Moraceae Family: A Comprehensive Review of Their Biological Activities

    Plants, Vol. 13, Núm. 9

2020

  1. Dimethyl Labeling-Based Quantitative Proteomics of Recalcitrant Cocoa Pod Tissue

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 133-146