Publicaciones en las que colabora con MARIA JOSE MARTINEZ ESTESO (37)

2024

  1. Agricultura celular y molecular para una cocina de vanguardia: Health and Sensations

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 163-164

  2. Biosynthesis of Piceatannol from Resveratrol in Grapevine Can Be Mediated by Cresolase-Dependent Ortho-Hydroxylation Activity of Polyphenol Oxidase

    Plants, Vol. 13, Núm. 18

  3. Cellular and Molecular Agriculture for Cutting-Edge Cuisine: Health and Sensations

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 165-167

  4. Cultured plant cells: Innovative ingredient for the mediterranean gastronomy

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 83-86

  5. Células vegetales cultivadas: Ingrediente innovador para la gastronomía mediterránea

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 79-82

  6. Prenylated Flavonoids of the Moraceae Family: A Comprehensive Review of Their Biological Activities

    Plants, Vol. 13, Núm. 9

2015

  1. The role of glutathione-S-transferases in resveratrol transport out of grapevine cells

    XI Reunión de la Sociedad Española de Cultivo in Vitro de Tejidos Vegetales (Fundación Universidad Empresa de Valencia)

  2. The role of proteomics in progressing insights into plant secondary metabolism

    Frontiers in Plant Science, Vol. 6, Núm. JULY