MARIA JOSE
MARTINEZ ESTESO
PROFESOR/A PERMANENTE LABORAL
María Teresa
Vilella Antón
Publicacións nas que colabora con María Teresa Vilella Antón (10)
2017
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A tau class glutathione-S-transferase is involved in trans-resveratrol transport out of grapevine cells
Frontiers in Plant Science, Vol. 8
2016
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A DIGE proteomic analysis of wheat flag leaf treated with TERRA-SORB® foliar, a free amino acid high content biostimulant
Journal of Integrated OMICS, Vol. 6, Núm. 1, pp. 9-17
2015
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The role of glutathione-S-transferases in resveratrol transport out of grapevine cells
XI Reunión de la Sociedad Española de Cultivo in Vitro de Tejidos Vegetales (Fundación Universidad Empresa de Valencia)
2013
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Cyclodextrin- and methyl jasmonate-mediated resveratrol accumulation in grapevine cell cultures: an omics approach
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 9, pp. 57-57
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ITRAQ-based protein profiling provides insights into the central metabolism changes driving grape berry development and ripening
BMC Plant Biology, Vol. 13, Núm. 1
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Protein arrays: Recent achievements and their application to study the human proteome
Current Proteomics, Vol. 10, Núm. 2, pp. 83-97
2012
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Disección del metabolismo de la baya de vid durante el desarrollo mediante las técnicas de proteómica cuantitativa DIGE e iTRAQ
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 8, pp. 72-72
2011
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Phosphoprotein enrichment from soluble and microsomal fractions of grapevine (vitis vinifera cv. gamay) cell culture using metal oxide affinity chromatography (MOAC)
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 7, pp. 160-160
2010
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A DIGE proteomic analysis of wheat flat leaf treated with TERRA-SORBR foliar, a free amino acid- based biostimulator
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 5, pp. 164-166
2009
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A Dige proteomic analysis of weat flag lea treated with terra-sorb foliar, a free amino acid high content biostimulator
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 3, pp. 189-189