HUERTAS MARIA
DIAZ MULA
Investigadora en el periodo 2013-2014
Juan Miguel
Valverde Varacruz
Publicaciones en las que colabora con Juan Miguel Valverde Varacruz (19)
2024
-
A new ethylene scrubber reactor that also eliminate ozone: Practical application confirmed with broccoli heads
Scientia Horticulturae, Vol. 328
-
Chilling injury control in pomegranate fruit with compostable stretchable skin film
Scientia Horticulturae, Vol. 323
-
Control del desgrane en uva embolsada del Vinalopó cv. Doña María con tratamientos precosecha de sorbitol-calcio
Desafíos de maduración y postcosecha de frutos y hortalizas: Actas del XIV Congreso Nacional y XII Ibérico de maduración y postcosecha (Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN-CSIC)), pp. 57-63
-
Role of Pre-Harvest Sorbitol–Calcium Treatments in Controlling Berry Drop in Bagged Table Grapes of the “Doña María” Variety
Horticulturae, Vol. 10, Núm. 7
2023
-
Potential Preharvest Application of γ-Aminobutyric Acid (GABA) on Improving Quality of ‘Verna’ Lemon at Harvest and during Storage
Agriculture (Switzerland), Vol. 13, Núm. 7
2017
-
Postharvest treatment with calcium delayed ripening and enhanced bioactive compounds and antioxidant activity of 'Cristalina' sweet cherry
Acta Horticulturae
-
Pre-cooling application before cold storage delayed ripening and maintained high antioxidant activity of 'Sonata' sweet cherry
Acta Horticulturae
2016
-
Advances in edible coatings
Advances in Postharvest Fruit and Vegetable Technology (CRC Press), pp. 147-166
-
Application of oxalic acid to sweet cherry trees improves yield, quality and phytochemical attributes at harvest
Acta Horticulturae
2015
-
Application of an edible coating based on Aloe vera to improve general quality of minimal processed pomegranate arils
Acta Horticulturae, Vol. 1071, pp. 489-494
-
Methyl jasmonate and methyl salicylate affect differentially the postharvest ripening process of 'Primulat' sweet cherry
Acta Horticulturae
-
Methyl salicylate treatments of sweet cherry trees improve fruit quality at harvest and during storage
Scientia Horticulturae, Vol. 197, pp. 665-673
-
Postharvest treatments with oxalic acid on quality of the early-season sweet cherry cultivar 'Early Lory'
Acta Horticulturae
2014
-
Aplicación de aceites esenciales en combinación con cisteína para la conservación de alcachofa mínimamente procesada
Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos (Fundación Universidad-Empresa ADEIT), pp. 377-381
-
Efecto de dos tratamientos: aceite de neem y propóleo en la calidad postcosecha de limones ecológicos
Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos (Fundación Universidad-Empresa ADEIT), pp. 291-295
-
Efecto de los tratamientos post-recolección con ácido salicílico sobre la calidad de las ciruelas "Angeleno" durante su conservación
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
-
Los tratamientos con salicilatos aumentan los sistemas antioxidantes en las cerezas
Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos (Fundación Universidad-Empresa ADEIT), pp. 497-501
-
Recubrimientos de Aloe vera mejoran la calidad de arilos de granada cv Mollar de Elche mínimamente procesados
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
-
The addition of rosehip oil improves the beneficial effect of Aloe vera gel on delaying ripening and maintaining postharvest quality of several stonefruit
Postharvest Biology and Technology, Vol. 92, pp. 23-28