Sourdough Bread with Different Fermentation Times: A Randomized Clinical Trial in Subjects with Metabolic Syndrome
- Pérez-Vega, K.A.
- Sanllorente, A.
- Zomeño, M.-D.
- Quindós, A.
- Muñoz-Martínez, J.
- Malcampo, M.
- Aldea-Perona, A.
- Hernáez, Á.
- Lluansí, A.
- Llirós, M.
- Elias, I.
- Elias-Masiques, N.
- Aldeguer, X.
- Muñoz, D.
- Gaixas, S.
- Blanchart, G.
- Schröder, H.
- Hernando-Redondo, J.
- Carrón, N.
- González-Torres, P.
- Konstantinidou, V.
- Fitó, M.
- Castañer, O.
Revista:
Nutrients
ISSN: 2072-6643
Año de publicación: 2024
Volumen: 16
Número: 15
Tipo: Artículo