Sourdough Bread with Different Fermentation Times: A Randomized Clinical Trial in Subjects with Metabolic Syndrome

  1. Pérez-Vega, K.A.
  2. Sanllorente, A.
  3. Zomeño, M.-D.
  4. Quindós, A.
  5. Muñoz-Martínez, J.
  6. Malcampo, M.
  7. Aldea-Perona, A.
  8. Hernáez, Á.
  9. Lluansí, A.
  10. Llirós, M.
  11. Elias, I.
  12. Elias-Masiques, N.
  13. Aldeguer, X.
  14. Muñoz, D.
  15. Gaixas, S.
  16. Blanchart, G.
  17. Schröder, H.
  18. Hernando-Redondo, J.
  19. Carrón, N.
  20. González-Torres, P.
  21. Konstantinidou, V.
  22. Fitó, M.
  23. Castañer, O.
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2024

Volumen: 16

Número: 15

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU16152380 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor