Cuina mediterrània de supervivènciala recol·lecció d'aliments silvestres a Alacant
- Obón de Castro, Concepción
- Lorenzo Gutiérrez, Mª Luz
- Martínez-Francés, Vanessa
- Rivera Núñez, Diego
- Climent Giner, Daniel
- Ríos Ruiz, Segundo
ISSN: 1133-3987
Año de publicación: 2012
Título del ejemplar: Botànica estimada: Etnobotànica una ciència de persones y plantes
Número: 72
Páginas: 60-64
Tipo: Artículo
Otras publicaciones en: Mètode: Revista de difusió de la investigació
Referencias bibliográficas
- Climent, D., 1994-1995. «Aproximació a la fitonímia popular del Baix Segura». Quaderns de Migjorn, 2: 127-162.
- Obón, C., 2006. La importancia de la conservación de las plantas comestibles locales en la Vega Baja (Alicante). Raijos de la Vega. Volcam & Ayuntamiento de Almoradí.
- Almoradí ObÓn, C., et al., 2009. «Las plantas comestibles recolectadas en la provincia de Alicante, estudio comparativo entre la Marina Alta y el Bajo Segura». In Guillem-Llobat, X y G. García [eds.] Salut, alimentació i cultura popular al País Valencià. VI Trobades del Seminari d'Estudis sobre la Ciència: "Medicina rural i cultura popular al País Valencià: Homenatge a Joan Pellicer i Bataller". CEIC Alfons El Vell.
- Gandía. Pellicer, J. 1999. «Cuina rural silvestre. Recerques etnobotàniques al País Valencià: Contribució a l'estudi de la flora etnobotànica mengívola i culinària del territori Diànic». Quaderns del Palau, 1: 81-123
- Pretel, M. T., et al., 2007. «Propiedades nutritivas y funcionales de plantas comestibles silvestres de la provincia de Alicante». Actas de Horticultura, 48: 658-661.
- Ríos, S., et al., 2009. «Els minxos: l'ús de les verdures silvestres en temps de fam». In Guillem-Llobat, X. & G. García [eds.] Salut, alimentació i cultura popular al País Valencià. VI Trobades del Seminari d'Estudis sobre la Ciència: «Medicina rural i cultura popular al País Valencià: Homenatge a Joan Pellicer i Bataller». CEIC Alfons El Vell. Gandia.