Cuina mediterrània de supervivènciala recol·lecció d'aliments silvestres a Alacant

  1. Obón de Castro, Concepción
  2. Lorenzo Gutiérrez, Mª Luz
  3. Martínez-Francés, Vanessa
  4. Rivera Núñez, Diego
  5. Climent Giner, Daniel
  6. Ríos Ruiz, Segundo
Revista:
Mètode: Revista de difusió de la investigació

ISSN: 1133-3987

Año de publicación: 2012

Título del ejemplar: Botànica estimada: Etnobotànica una ciència de persones y plantes

Número: 72

Páginas: 60-64

Tipo: Artículo

Otras publicaciones en: Mètode: Revista de difusió de la investigació

Referencias bibliográficas

  • Climent, D., 1994-1995. «Aproximació a la fitonímia popular del Baix Segura». Quaderns de Migjorn, 2: 127-162.
  • Obón, C., 2006. La importancia de la conservación de las plantas comestibles locales en la Vega Baja (Alicante). Raijos de la Vega. Volcam & Ayuntamiento de Almoradí.
  • Almoradí ObÓn, C., et al., 2009. «Las plantas comestibles recolectadas en la provincia de Alicante, estudio comparativo entre la Marina Alta y el Bajo Segura». In Guillem-Llobat, X y G. García [eds.] Salut, alimentació i cultura popular al País Valencià. VI Trobades del Seminari d'Estudis sobre la Ciència: "Medicina rural i cultura popular al País Valencià: Homenatge a Joan Pellicer i Bataller". CEIC Alfons El Vell.
  • Gandía. Pellicer, J. 1999. «Cuina rural silvestre. Recerques etnobotàniques al País Valencià: Contribució a l'estudi de la flora etnobotànica mengívola i culinària del territori Diànic». Quaderns del Palau, 1: 81-123
  • Pretel, M. T., et al., 2007. «Propiedades nutritivas y funcionales de plantas comestibles silvestres de la provincia de Alicante». Actas de Horticultura, 48: 658-661.
  • Ríos, S., et al., 2009. «Els minxos: l'ús de les verdures silvestres en temps de fam». In Guillem-Llobat, X. & G. García [eds.] Salut, alimentació i cultura popular al País Valencià. VI Trobades del Seminari d'Estudis sobre la Ciència: «Medicina rural i cultura popular al País Valencià: Homenatge a Joan Pellicer i Bataller». CEIC Alfons El Vell. Gandia.