Publicaciones (40) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2024

  1. "Proyecto Habana: más de 25 años de cooperación con Cuba"

    II Foro de Innovación en la Internacionalización: 23 de mayo de 2023 : [XIX Jornadas de CRUE-Internacionalización y Cooperación]

  2. Aceites vegetales enriquecidos con compuestos bioactivos encapsulados para reducir el contenido en acrilamida en patatas fritas

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 193-194

  3. Agricultura celular y molecular para una cocina de vanguardia: Health and Sensations

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 163-164

  4. Analysis of Lsm Protein-Mediated Regulation in the Haloarchaeon Haloferax mediterranei

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 25, Núm. 1

  5. Assessment of the Biodegradability and Compostability of Finished Leathers: Analysis Using Spectroscopy and Thermal Methods

    Polymers, Vol. 16, Núm. 13

  6. Bacterioruberin: Biosynthesis, Antioxidant Activity, and Therapeutic Applications in Cancer and Immune Pathologies

    Marine Drugs, Vol. 22, Núm. 4

  7. Biosynthesis of Piceatannol from Resveratrol in Grapevine Can Be Mediated by Cresolase-Dependent Ortho-Hydroxylation Activity of Polyphenol Oxidase

    Plants, Vol. 13, Núm. 18

  8. Bivalent chromatin accommodates survivin and BRG1/SWI complex to activate DNA damage response in CD4+ cells

    Cell Communication and Signaling , Vol. 22, Núm. 1

  9. Cellular and Molecular Agriculture for Cutting-Edge Cuisine: Health and Sensations

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 165-167

  10. Cultured plant cells: Innovative ingredient for the mediterranean gastronomy

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 83-86

  11. Células vegetales cultivadas: Ingrediente innovador para la gastronomía mediterránea

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 79-82

  12. Deciphering peptide-protein interactions via composition-based prediction: a case study with survivin/BIRC5

    Machine Learning: Science and Technology, Vol. 5, Núm. 2

  13. Deepening the knowledge of universal stress proteins in Haloferax mediterranei

    Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 108, Núm. 1, pp. 1-15

  14. Effect of addition of yeasts and enzymes during fermentation on physicochemical quality of fine aroma cocoa beans

    Journal of Agriculture and Food Research, Vol. 16

  15. Energy calculations for sodium vs. potassium on a prokaryotic voltage-gated sodium channel: a quantum-chemical study

    Theoretical Chemistry Accounts, Vol. 143, Núm. 7

  16. Enhancing Salt Stress Tolerance in Tomato (Solanum lycopersicum L.) through Silicon Application in Roots

    Plants, Vol. 13, Núm. 10

  17. Evaluación de la calidad de cocción y organoléptica de diferentes variedades de arroz fortificado con Fe y Zn

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 109-115

  18. Evaluation of the cooking and organoleptic quality of different rice varieties fortified with Fe and Zn

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 116-121

  19. Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023

    Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

  20. Gasterra-Sub: Implementation of an underwater experimental area for R+D+I in food ripening

    Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 98-108