Departamento
BIOQUÍMICA Y BIOLOGÍA MOLECULAR Y EDAFOLOGÍA Y QUÍMICA AGRÍCOLA
Publicaciones (40) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2024
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"Proyecto Habana: más de 25 años de cooperación con Cuba"
II Foro de Innovación en la Internacionalización: 23 de mayo de 2023 : [XIX Jornadas de CRUE-Internacionalización y Cooperación]
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Aceites vegetales enriquecidos con compuestos bioactivos encapsulados para reducir el contenido en acrilamida en patatas fritas
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 193-194
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Agricultura celular y molecular para una cocina de vanguardia: Health and Sensations
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 163-164
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Analysis of Lsm Protein-Mediated Regulation in the Haloarchaeon Haloferax mediterranei
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 25, Núm. 1
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Assessment of the Biodegradability and Compostability of Finished Leathers: Analysis Using Spectroscopy and Thermal Methods
Polymers, Vol. 16, Núm. 13
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Bacterioruberin: Biosynthesis, Antioxidant Activity, and Therapeutic Applications in Cancer and Immune Pathologies
Marine Drugs, Vol. 22, Núm. 4
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Biosynthesis of Piceatannol from Resveratrol in Grapevine Can Be Mediated by Cresolase-Dependent Ortho-Hydroxylation Activity of Polyphenol Oxidase
Plants, Vol. 13, Núm. 18
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Bivalent chromatin accommodates survivin and BRG1/SWI complex to activate DNA damage response in CD4+ cells
Cell Communication and Signaling , Vol. 22, Núm. 1
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Cellular and Molecular Agriculture for Cutting-Edge Cuisine: Health and Sensations
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 165-167
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Cultured plant cells: Innovative ingredient for the mediterranean gastronomy
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 83-86
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Células vegetales cultivadas: Ingrediente innovador para la gastronomía mediterránea
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 79-82
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Deciphering peptide-protein interactions via composition-based prediction: a case study with survivin/BIRC5
Machine Learning: Science and Technology, Vol. 5, Núm. 2
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Deepening the knowledge of universal stress proteins in Haloferax mediterranei
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 108, Núm. 1, pp. 1-15
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Effect of addition of yeasts and enzymes during fermentation on physicochemical quality of fine aroma cocoa beans
Journal of Agriculture and Food Research, Vol. 16
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Energy calculations for sodium vs. potassium on a prokaryotic voltage-gated sodium channel: a quantum-chemical study
Theoretical Chemistry Accounts, Vol. 143, Núm. 7
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Enhancing Salt Stress Tolerance in Tomato (Solanum lycopersicum L.) through Silicon Application in Roots
Plants, Vol. 13, Núm. 10
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Evaluación de la calidad de cocción y organoléptica de diferentes variedades de arroz fortificado con Fe y Zn
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 109-115
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Evaluation of the cooking and organoleptic quality of different rice varieties fortified with Fe and Zn
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 116-121
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Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023
Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant
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Gasterra-Sub: Implementation of an underwater experimental area for R+D+I in food ripening
Fomento de la I+D+I en el ámbito de la gastronomía 2022-2023 (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 98-108